Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte,len zbezne som chcela vediet co je to derealizacia lebo cim dlhsie sa niecim zaoberam alebo to citam tak mam dojem ze to pride aj na mna........Radsej si precitam nieco ine nez choroby,nerobi mi to dobre sa stale s tym zaoberat.A verte ze ani Vam!!Misiak ja som ochorela v juny a este stale som chora,ja viem ze je to v hlave to viem od zaciatku ale neda sa tomu rozkazat,pride to vzdy necakane,divoke stavy,je to strasne,odobera mi to vela energie,niekedy je dobre ale potom zase zle,idem dneska na kontrolu....
ooo/táňa: ako sa to u teba zacalo prejavovat? a co citis ked ides von sama?........ja by som povedala ze mam podobny problem ako ty.
Ahoj Misiak, ja tiež nemám konkrétnu príčinu na toto všetko. Je to asi všetko ukryté v našej hlave. Určite nejaká príčina je, len nevieme aká. Človek niečo prežije a uloží sa to do podvdomia. Vynorí sa to neskoršie a vtedy už nevieme z čoho to je. Potom je to asi aj určitá náchylnosť. Ja som už ako dieťa bola veľmi citlivá a všetko som prežívala veľmi dranaticky.Ono sa to nakopí a potom je výsledok. Ja keď pôjdem na kontrolu asi navrhnem znova užívanie AD. Myslím si, že ten pesimistický pohľad na svet nezvládnem sama.Ty aj niečo užívaš?
Alzbeta ja to iste.pocit strachu,smutku.som s toho uz unaveny.stale v podvedomi myslim na to ze to nikdy neprejde aj ked nema co prejst lebo mi nic nieje.je to zvlastne.mam stastne manzelstvo,kamaratov aj aj napriek tomu ma chyti strach smutok a plac.nerozumiem tomu.ale dokazem to eliminovat ale nie vzdy :(
Hlava sa mi netočí, iba keď som psychicky na dne, tak vtedy trochu.Mám aj nervozitu v žalúdku, lepšie by som to nazvala "trému" a tiež slabosť v nohách.Beriem Lexaurín, ale len priležitostne, vtedy sa mi uľaví.Bojím sa ho brať častejšie, aby som si naň úplne nezvykla, však to poznáš. Ráno mi je najhoršie, potom to nejako rozchodím.Stále mám pocit nepokoja a strachu a to mi asi spôsobuje tieto problémy.
ahoj Alzbeta.ja na ten tlak v hlave neberim nic.bola som aj u neurologa,ale mi tu mame takych lekarov,ze skor ta vysetruje sestricka,ako lekar.nikam mana dalsie vysetrenie neposlal,ale myslim si ze to je aj zo psychiky ale aj z krcnej chrbtice.jedno navazuje na druhe.ja beriem neurol 1/2 tabl.rano ale nic moc,tak sa pasujem s tym sama,ako sa da.tocieva sa ti aj hlava?a ake mas este priznaky?
Ahoj Dada, pozorujem, že máš podobné problémy ako ja. Ja chodím teraz na neurológiu, lebo mám tlak v hlave. Potom ma rozbolí aj hlava.Bola som na EEG, ale nič vážne mi nezistili. Teraz chodím k psychologičke, lebo je to asi z úzkosti a depresie. Najprv som užívala AD, ale len l mesiac, mala som bušenie srdca a doktorka mi ich vysadila. Potom mi dala spitomín, no ten mi vôbec nijako neučinkoval. Ten tlak v hlave sa mi zhoršil ako sa ochladilo. Vlete to bolo lepšie ako teraz. Mám stále strach, že mi niečo v hlave praskne. Čo ty užívaš na to.Som asi v tvojom veku, tak preto píšem.Pozdravujem všetkých, každý deň si čítam vaše príspevky, vidím, že nie som sama, čo sa trápim.Ahojte...
Ahojte vsetci......ja som mala musim si zaklpat dobry tyzden, to mozno preto, ze mam vela liekov a som z nich jak zhulena. Dnes sa mma priatel pytal, ci ich uz beriem, pretoze sa tvarim akoby som lietala. Stale beriem rano polovicu Cipralexu a Lexaurinu a vecer celu Xanax, tak to asi preto. Ale myslim, ze mi teraz Lexaurin vysadi a bude peklo. Uz sa tesim:-(. V robote to ani neviem ci zvladam, skor odpocitavam hodiny a ked sa to blizi k minutam mojho odchodu domov, tak som nervozna a panikarim, ani neviem preco. Prajem vsetkym lepsi tyzden ako bol ten posledny:-))))
Monika ahoj.ja mam tie iste pocity ako mas ty.daju sa casom eliminovat som zistil.napatie strach uzkost smutok to vsetko je v mojej dusi aj ked nema dovod.som stastny a napriek tomu sa trapim.nechapem.nikdy som neveril ze sa to da.trva to sice len 2 tyzdne ale to je malo na vyliecenie.chce to len cas.netreba sa lutovat a ist medzi ludi.mne to vzdy navecer opadne a som v pohode.a cez den ked to je niekedy dobre a niekedy nie.vsetko je to v hlave cloveka som zistil.ak chces aby to preslo tak to prejde.o tom to je.pekny vecer
Monika www.zdravie.sk