Úzkosť

monika9

aj mne psychiater doporucil terapiu......este som nebola,u mna je to tazke s dovedou k czudzim ludom...ale niekedy je lepsie sa vykecat niekomu cudziemu nezaujatemu....katka 30 ty si teraz s tym priatelom co si bola aj v anglicku??

katkaxxx

katka30 - s tvrdenim tvojho psychiatra nesuhlasim, praveze lieky su len kratkodoba "naplast na rany", pretoze liecia len priznaky ale nie pricinu. pricina je v tvojom rozmyslani a vyhodnocovani situacii, preto TREBA pracovat na pricinach a neriesit to kratkodobo liekmi. ja osobne chodim len na psychoterapiu, AD neberiem (len tak raz za mesiac si dam neurol 0.25 ked sa necitim dobre) a musim povedat ze u mna to su pokroky a pomaha mi to. z akeho mesta si katka? a kolko mas rokov ak sa smiem spytat?

ushi

Katka30, zacala som uzivat spitomin, kazdy den magnezium. Ale ked napr.zmenim prostredie, teraz som pri sestre vo svajci, tak mi je lepsie, mam tu klud, len to busenie srdca stale je.

monika9

peniaze nie su problem,daju sa zarobit,iste keby sme mali zaklad 10.tisic ak vobec je tolko na slovensku tak nic nekupujeme,taku situaciu uz pozname zo slovenska,staci tak horko tazko na jedlo a najom......myslim ze muz ma skvelu pracu ktora ho aj bavi

monika9

Tani ja som na akupunkture este nebola,casom sa chystam aj tam....dost ma stve ta krcna chrbtica....muz by chcel nejaku chatku kupit v horach,tak hladam nieco cenovo dostupne.

ooo/táňa

MONIKA práve som prišla z akupunktúry, dnes skúšala nejaký iný spôsob... ihly mi potom nechceli ísť von, tak mi to musela predĺžiť, že to znamená, že ešte pracujú...