Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no uz to odislo, haha a teraz sa bojim ze co ked mi to ostane a uz mi bude stalo tak to zle :D no snad nie
hej, aj ja mavam take ataky, len si na to zvyknut, ako pises pride - odide. tak sa majte vsetci pekne
tana ok
ushi - da sa to aj bez liekov, ja to zatial zvladam tak. ale bola som dost prekvapena lebo som pred chvilkou mala trochu atak a to sa mi uz dlhsie nestalo, mavam take drobne paniky ale atak len tak z nicoho nic som mala fakt len par krat v zivote. a teraz. dostala som pocit ze mi nejako divne preskocilo srdce a prestalo bit a tak som sa zlakla ze sa mi srdce rozbuchalo, dostala som triasku a ladove ruky a pocit ze musim bezat na wc.. no hruza. ale ja sa nastastie tych atakov nebojim lebo viem ze sa mi nemoze nic stat. prislo odislo, dala som si jeden neurol 0.25.. ah jo dievcata... mame to tazke niekedy :) ale my to zvladneme vsak? :)
USHI odpíšem ti večer, ok?
DADA veru mi nie je lepšie... práveže nafigu. Chcela som ísť s kamarátmi posedieť, ale asi to nezvládnem. Aj na akupunktúru som ledva došlo, až do poslednej chvíle som sa rozhodovala, či to odvolám... Hlava sa točííí hororovo. A to počasie... tak sa mi zatočila divne hlava, písmená sa mi začali točiť pred očami, obliala ma horúčava a odvtedy som v strese, že čo sa mi stane. Ja viem, logicky si hovorím, že nič, že to som už zažila, že ideme ďalej, ale ma to vyplašilo a je mi ešte horšie... rozhodne Dada je to len v našich hlavách
Ahojte vsetci.ako vam je dnes?mne tak vseliak,pocasie na figu,je pod mrakom a na mna to posobi asi tak,ze mam hlavu ako v oblakoch.Tani ako sa citis po tej akupunkture?je ti trochu lepsie?uvazovala som nad tym ze mi toto vsetko mame v tom nasom podvedomi.len ako to dostat von z tych nasich hlav.meme to tam zakodovane a musime vlastne zistit ako sa to da odkodovat.nejaky system na to musi byt.to by bol cert v tom aby sme na to neprisli,ako sa toho zbavit.takze baby namahajte mozocky,rozmyslajte,viac hlav viac napadov.
Myslite, ze sa da tych fyzickych priznakov zbavit? Ze ak clovek na sebe popracuje, pojde to aj bez liekov? Alebo je to vec na cely zivot?
katka30 zvaz tu psychoterapiu, je to vazne fajn vec, vyhladaj si o tom nejake informacie, napr na internete, vsade sa pise ze lieky su len kratkodobe riesenie a dlhodobe riesenie spociva v zmene navykov myslenia atd atd
katkaxxx, som z PN a mam 30 rokov. Monika9, ano som s tym istym muzom ako som bola v uk.