Úzkosť

katkaxxx

ahojte :) mne sa celkom dari tieto dni (az na tu alergicku nadchu), samozrejme ze sem tam blbe pocity ale napr dnes som tusim nemala ani jednu paniku (asi zaklopem na stol aby som to nezakrikla :D) aj ked vcera vecer pred spanim mi buchalo srdiecko trochu.. ale tak to je nic. z tych fyzickych priznakov si nezvyknem robit hlavu.. horsie su tie moje pocity :) a ked pocity nie su tak je vsetko dobre :) nuz kazdy to mame inak zamerane tu nasu super uzkost. prestala som brat ten benosen, mam pocit ze mi nerobil dobre, dnes som si ziaden nedala a citim sa fajn. ale nemyslite si ze aj mne nebolo pominule dni blbo, napr predvcerom ci kedy to bolo som od rana mala taky cudny pocit akoby sa kazdu chvilu nieco malo stat a citila som stale taku nejaku hrozu a mala v predstavach strasne veci. ale od toho posledneho sedenia s psychoterapeutom mi je o moc lepsie, akosi som s tymto celym viac vyrovana. pytala som sa ho aj na derealizacie a povedal mi k tomu v podstate tolko ze to bude vysledok tych pominulych mesiacov a rokov a toho co som si prezila a ako som rozmyslala atd. bude to este trvat dlhsie ale ja som zmierena s tym ze pokial toto vsetko dokazem eliminovat aj len o 50 percent, tak budem stastna a spokojna :) a o 50 percent sa mi to urcite podari o tom nepochybujem :) no a ked bude uz tych 50 percent tak budem bojovat o tych zvysnych 50 :) baby nedajte sa, zivot je krasny, len ho musime vediet zit a starat sa o svoju dusicku a telicko :)) prajem vam vsetkym dobru noc, mna zajtra caka skolsky den vo viedni, zatial sa majte ;)

zuzana12345

Miloš ja som dosť veľký optimista a veľa veci beriem z humorom mám super deti s ktorými vychádzam ako kamarátka tiež môj manžel je v pohode.Detstvo som prežila rozprávkové obklopená láskou tak stále rozmýšľam prečo patrím medzi tých "šťastlivcov" čo musia riešiť tento problém.Už som sem ani tak často nechodila.Zmenila som prístup k práci, svoje myslenie.Povedala som si že zdravie je prednejšie ako hocijaký problém.Nakúpila som si vitamíny,zelené čaje, všetko som to rozdýchala bez AD dúfam že tak ako to prišlo to časom aj odíde.Verím že je to len krátkodobé a zas bude dobre.A ty sa ako cítiš?

zuzana12345

Miloš ty si hrozne zlatý ty vieš tak človeka ukludniť už len pri tom čítaní som sa začala cítiť lepšie.Ja som ti už písala že by si si mal založiť súkromnú prax asi by som bola prvá klientka.Je fakt že som mala dosť stresový týždeň syn mal stužkovú a stále som niečo naháňala a mala pocit že nič nestihám a vrchol bol v piatok keď som bola objednaná ku kaderníčke a ta tam nebola vraj ma choré dieťa kde v piatok keď sú same stužkové zoženieš náhradu.Skoro ma drblo ale nakoniec to dobre dopadlo ale znechutilo mi to celý deň.Ja viem chlap si povie no bože ale u ženy ísť niekde s vyrasteným melírom nieje žiadna sranda.Sľubujem že od zajtra si začnem upratovať aj v hlave ako si mi poradil.Momentálne tam mám asi dosť veľký neporiadok a zmätok

zuzana12345

ahojte babenky,asi na nás doľahlo jesenné depresívne počasie.Miloško ja sa vôbec nepozorujem ani tep a tlak si nemeriam len sa od pondelka cítim hrozne.Okrem točenia hlavy mám hrču v krku a ťažko sa mi dýcha.Bolí ma brucho od strachu len neviem od akého a srdce mám až v krku. To som nemala skoro tri mesiace.Doma veget,tichúčko a ja som stále v nejakom strese.Celý deň sa povaľujem a nič sa mi nechce,zavadziam si sama sebe.Už prestávam veriť že sa to dá vyliečiť.Miloš vysvetli mi čím to je že sa určitý čas cítiš super a z jedného dňa na druhý nastane zmena k horšiemu.Už si ti na mne všimol aj manžel že nie som v pohode.Nemôžem sa sústrediť a tŕpne mi hlava asi skúsim opäť spitomin možno zaberie

sunnie

Mna ked chyti panika tiez mi bije srdce ako splasene, je mi zle od zaludka, na odpadnutie ale nastastie som zatial neodpadla. Uz ale viem ze je to len v mojej hlave a ze sa mi nic nestane. Ked ma to chyti proste musim to predychat a pomaly vsetko prejde, ukludnim sa a je ok.

anabel

Ved aj ja sa bojim a ten stvrtok som sa tak strasne bala, ze zomriem, lebo aj som to mala len prvykrat, tak som uz skoro ani nedychala. Ja som totiz taky typ, ze som na seba hakliva velmí a este nikdy v zivote som neodpadla a z toho mam velky strach, mozno to znie trapne, ale ja mam strach odpadnut pred ludmi a potom ze by vsetci okolo mna mali pobehovat a neviem co...Ale ako som bola na tej pohotovosti a doktor povedal, ze to je z nervov, tak sa viem ako tak ukludnit, ze teda mi fyzicky nic nie je, ze si to nahovaram a zvladam vsetko navonok, aj ked vo vnutri som nejako cela rozbita.Jaj strasne:(

ninusa

ooo/táňa..ahoj...moja, nerobím s tým nič..len sa vždy bojím...hlven keď mi je zle....a viem, že Miloš si prešiel tiež tým...čítala som to tu..aj ty máš taký vysoký tep..aj tlak občas zvýšený?? všetkého sa bojím..a ešte keď sa k tomu pridá...bolesť srdca..alebo ak mám niekde ísť..no hrúza

ooo/táňa

Anabel ja mám pocit, že konečne som našla niekoho, kto má rovnaké prežívanie úzkosti ako ja... ja to mám tiež s tým odpadávaním...

anabel

Jasne, ze sa to pozorovanim zhorsuje, ja ked zacnem na to mysliet, tak hned ma pochyti panika, tak potom si poviem, ze klud, neodpadnem, to som len nervozna, predycham to a idem dalej.

anabel

Ajoj ninusa, ano mam strasny problem ist medzi ludi, ale prekonavam sa, vcera som isla na cely den do Viedne so znamymi,ale ked som si kupovala listok na stanici v nasom meste rano, myslela som, ze sa obratim a nenastupim tam. Mam strach taky divny z toho, ze odpadnem, tlak mam nizky a nemam ani vysoky tep, ale taky pocit akoby som bola strasne utlmena, neviem tak zvlastno a to neberiem ja tie lieky. V piatok som bola v obchode a ani som nekupila, co som chcela, co ma chytil zvlastny pocit, tak som musela odist. Mozno ma Milos pravdu, ze by sme sa nemali kontrolovat, lebo ked sa so mnou niekto znamy debati, je mi lepsie, ale ked som sama, take zvlastne:( Ale ked to sa eln tak neda:( Ja neviem, co s tym, v prvom rade si poriesim ja tie zuby, lebo predsa len, mna to boli kazdu chvilu a som nervozna aj z toho. A ty ako?