Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ADULIK kurňa, to poznám... aj som odstavená od štvrtku... no a však čo, keď ten neurol neješ každý deň ako ja, tak pri ataku si ho môžeš v pohode dať, to sa nič nedeje... ZUZKA mne sa tiež príšerné točí a ja som takáááá unavená posledné dni, že to je tragédia so mnou... ako ja budem ďalej žiť, to teda neviem... aj som si dávku zvýšila včera, ale veľmi sa na to nespolieham
TAN, , vies,to je najhorie, ze netusim, co je tym spustacom, rozmyslam, ale naozaj neviem, no rada,by som to zistilaa, len neviem ako...a co sa tyka neurolu, dala som vcera najp 0,25,a potom dalsie 3...boze, myslela som, ze uz je to za mnou, naozaj som v o verila, nacitala som spustu literatury, a tajne som dufala, ze ked to nahodou niekedy pride, tak budem vediet pekne zareagovat bez neurollu, ale tak ma to zaskocilo, skolilo uplne na dno, ...najhorsiie je , ze ma to naozaj odstavi teraz na niekolko dni...
aojte,celú noc som nespala,stále som sa budila triasol sa mi žalúdok a mala som ten preukrutný strach mne asi fakt už šibe.Milujem rady o pozitívnom myslení od niekoho kto o tom asi nemá ani páru.Ja som rada že som dnes dokázala uvariť aspoň obed.Príšerne sa mi točí hlava.Držte sa
Ahoj ADULIK, nevieš prísť na niečo, čo bolo spúšťačom toho ataku? Lebo ja som mala pred chvíľou taký menší, ale tiež po dlhej dobe, lebo ataky som už nemávala a premýšľam, že čo je spúšťačom mojich zhoršení... že čím to začína... a neviem prísť riadne na nič... neviem, či to je tento vzťah-nevzťah s mojím bývalým priateľom a súčasným spolubývajúcim, alebo sú to moje reakcie nevhodné a prehnané na všetko alebo moja závislosť na ľuďoch, ja fakt neviem... ale sa mi zdá, že kým to nezistím, sa nepohnem z miesta. Lenže otázka znie - ako to zistiť? A Adulík koľkátku si ty dávaš neurol?
Ahojte , TANI uplne s tebou suhlasim, pokial to nie je z vlastnej skusenosti, tak ono to teoretizovanie je aspon pre ma vo chvili ataku nanic, vcera som myslela,, ze sa dam dokopy len v hlavke, ale neslo to, davala som jeden neurol za druhym...dost ma to zaskocilo, tak brutalny atak som uz davno, davno nemala..a dnes som si pre istotu dala neurol uz teraz...do frasa aj tym vsetkym, mna vzdy take ataky odstavia na niekolko dni...SUNIE, ANABEL,NINUSA...vidite nie se same, tiez som vcera po velmi,velmi dlhej dobe mala pocit, ze zomieram,tak ma zoskocilo, ze mi nepomohli ani moje nacitane teoreticke knizky, no fakt nic...strasne nieco...nechapem to...po tak dlhej dobe...
Mňa len udivuje ako sa tu zčista jasna čas od času zjaví niekto neznámy s dobrými radami... aspoň sa predstaviť a povedať, prečo som na tejto téme... povedať musíš zmeniť myslenie, to je krásna a múdra veta, ale čo s ňou?
ELIZ tebe sa to podarilo? Zmeniť myslenie? Či hovoríš len v teoretickej rovine... všetky tie veci som skúšala bez nejakej odozvy... A to, že som meteosenzitívna je fakt. Ale istotne sa nedám počasím odradiť.
ooo musíš zmeniť svoje myslenie.Vždy bude nejaké počasie,raz zamračené raz bude svietiť slniečko,ale vždy je to len počasie a naša reakcia naň.Musíš sa vzchopiť len ty sama,je to hlavne len v tebe,nie v liekoch.A dodať telu to čo potrebuje, aby nervový systém dobre fungoval. Neskúšala si aminokyselinu GABA?Čítala som o súvislosti medzi touto kyselinou a úzkosťou.Tiež by som vyskúšala B6 a B12 a B1.
Juj Adulík, je veru ten november zlý mesiac pre nás... aspoň ja to na neho zvaľujem, aj keď mi je jasné, že to s ním súvisí len okrajovo... Ja mám zase hrozivé ráno a prenasledujú ma pocity, že to nikdy neskončí, že budem takto žiť, že sa mi nič nechce, že načo... no des a hrôza
Ahojte vsetci,vitam novych spolubojovnikov...no musim vam povedat, ze dnes po velmidlej dobe,mi bolo od rana, odkedy som vstala nanic, tak prisli panic ke ataky, jeden za druhym..palenie a bolest na hrudi,oblievanie potom, trpnutie ruk, nemohla som dychat, myslela som, ze kazduu chvilu odpadnem, triaska, taka slabost,tlak vysoky, tep 12o, ze koniec, normalne som myslela. ze pojdem na pohotovost,alebo zavolam zachranku, ...rupla som 2 neuroly a tak do pol hodky,hodky som sa trocha dala dokopy...strasny den, teda minimalne zaciatok..talk zatial, drzim nam palce