Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nie, nie, pokojne sa pýtaj... no ja v práci nefungujem vôbec a to nie kvôli nežiadúcim účinkom, ale preto, že mne tie lieky proste nezaberajú vôbec... radšej by som mala nežiadúce účinky, len aby mi zabrali trochu lieky... takže podľa mňa skús to v tej práci a keď to bude hrozné, že sa to nebude dať vydržať, tak pôjdeš na péenku... pokojne sa pýtaj čokoľvek :)
no zatiaľ ešte dnes som doma tak uvidím ako mi bude zajtra v práci....bojím sa toho človek už ani nedokážem pri tejto hroznej neduhe pozitívne myslieť. Ty nemala zo žiadnych liekov nežiadúce účinky alebo ak áno ako si fungovala v práci, dúfam že ti nevadí že stále zahlcujem otázkami.
Všetkým pekné ráno a deň, aj keď tu je celkom zamračeno a nevľúdno, ale to nás vôbec netrápi, lebo myslíme ako? Sprááávne, všetci vieme... Špeciálne zdravím Alexka, ktorý sem iste čoskoro príde, lebo vám chce iste niečo povedať :)
LUUCA nemala som takéto vedľajšie účinky, takže ti to neviem povedať z vlastnej skúsenosti, ale všeobecne je to tak, že by mali vymiznúť do dvoch týždňov, takže to máš ešte času... zrýchlený pulz ale nemusí byť vôbec z toho, ale zo stresu. Pokiaľ ťa teda veľmi neobmedzujú v živote tie vedľajšie účinky, tak ešte vydrž a uvidíš.
Táňa.... chcela by som vedieť ale či tie nežiadúce účinky vymiznú nemám ich nejaké hrozné ale sú....cipralex zatial beriem len 5 dní takže snáď ešte zaberie.... tiež si mala zväčšené zreničky a zrýchlený pulz??? teraz druhý krát keď som začala brať ten cipralex tak mi nebolo až tak zle ako pred tým takže verím že zaberie keď zabral na silnejšiu PP.
LUUCA takže takto: s tým cipralexom experimentovala dlho a stále ma presviedčala (doktorka), že určite zaberie a zvyšovala mi dávku a nič a nič... tak som požiadala o výmenu liekov, že toto nie je možné, bolo mi príšerne zle. Tak mi dala Fevarin, zase zvyšovala a zvyšovala a nič a nič... Tak som vymenila psychiatričku. Tá mi dala Sertralín, ten mi trochu zabral, takže som schopná života, ale zle mi je stále. Tiež mám k tomu neurol, ale už ho veľmi obmedzujem. Záleží na tom, koľko ten cipralex už berieš a akú dávku. Ak berieš už normálnu dávku, t.j. 1 tbl tri týždne a nič, tak ti to už nezaberie a treba to vymeniť - moja skúsenosť... čakať na niečo dlhšie je podľa mňa zbytočná strata času
ja si myslim ze som uzasna, skvela, citliva, empaticka a neviem co vsetko...ake teraz co z toho je pravda;-)
a vies co si myslim ja?
nie normalne na lady, tam som sa sekla a urobili so mna nejaku hlupanu, nie raz, tak ale pobavila som sa na babulkach