Úzkosť

ooo/táňa

nie, nie, pokojne sa pýtaj... no ja v práci nefungujem vôbec a to nie kvôli nežiadúcim účinkom, ale preto, že mne tie lieky proste nezaberajú vôbec... radšej by som mala nežiadúce účinky, len aby mi zabrali trochu lieky... takže podľa mňa skús to v tej práci a keď to bude hrozné, že sa to nebude dať vydržať, tak pôjdeš na péenku... pokojne sa pýtaj čokoľvek :)

luuca

no zatiaľ ešte dnes som doma tak uvidím ako mi bude zajtra v práci....bojím sa toho človek už ani nedokážem pri tejto hroznej neduhe pozitívne myslieť. Ty nemala zo žiadnych liekov nežiadúce účinky alebo ak áno ako si fungovala v práci, dúfam že ti nevadí že stále zahlcujem otázkami.

ooo/táňa

Všetkým pekné ráno a deň, aj keď tu je celkom zamračeno a nevľúdno, ale to nás vôbec netrápi, lebo myslíme ako? Sprááávne, všetci vieme... Špeciálne zdravím Alexka, ktorý sem iste čoskoro príde, lebo vám chce iste niečo povedať :)

ooo/táňa

LUUCA nemala som takéto vedľajšie účinky, takže ti to neviem povedať z vlastnej skúsenosti, ale všeobecne je to tak, že by mali vymiznúť do dvoch týždňov, takže to máš ešte času... zrýchlený pulz ale nemusí byť vôbec z toho, ale zo stresu. Pokiaľ ťa teda veľmi neobmedzujú v živote tie vedľajšie účinky, tak ešte vydrž a uvidíš.

luuca

Táňa.... chcela by som vedieť ale či tie nežiadúce účinky vymiznú nemám ich nejaké hrozné ale sú....cipralex zatial beriem len 5 dní takže snáď ešte zaberie.... tiež si mala zväčšené zreničky a zrýchlený pulz??? teraz druhý krát keď som začala brať ten cipralex tak mi nebolo až tak zle ako pred tým takže verím že zaberie keď zabral na silnejšiu PP.

ooo/táňa

LUUCA takže takto: s tým cipralexom experimentovala dlho a stále ma presviedčala (doktorka), že určite zaberie a zvyšovala mi dávku a nič a nič... tak som požiadala o výmenu liekov, že toto nie je možné, bolo mi príšerne zle. Tak mi dala Fevarin, zase zvyšovala a zvyšovala a nič a nič... Tak som vymenila psychiatričku. Tá mi dala Sertralín, ten mi trochu zabral, takže som schopná života, ale zle mi je stále. Tiež mám k tomu neurol, ale už ho veľmi obmedzujem. Záleží na tom, koľko ten cipralex už berieš a akú dávku. Ak berieš už normálnu dávku, t.j. 1 tbl tri týždne a nič, tak ti to už nezaberie a treba to vymeniť - moja skúsenosť... čakať na niečo dlhšie je podľa mňa zbytočná strata času

lencok1

nie normalne na lady, tam som sa sekla a urobili so mna nejaku hlupanu, nie raz, tak ale pobavila som sa na babulkach