Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

Neboj sa vydrzi, ten moj si so mnou zaziva podbne mozno aj horsie ked ma to chyti nema to pomaly konca, az mi ho je luto.Aj dnes ma musi pocuvat vsetku zlost ktora vo mne je na jeho babku s ktorou neviem vobec komunikovat.Ja si o sebe myslim, ze som dost tolerantna, ale co je moc to je moc.A co sa tyka liekov to, ze necitas neziaduce ucinky je dobre,ale uvedom si ze kazdy liek ich ma, ci su to analgetka,antibiotika proste vsetky.Tak klud na teba nemusia vobec zle ucinkovat, si predsa jedinecna bytost a taka sa uz na svete nenajde.

barunka

Chcela som sa zbaviť neurolu,ale dostala som xanax,ktorý ako vidím má polmetrový príbalový leták a nežiaducich účinkov až-až.Po pravde ich radšej nečítam.Preštuduje ich môj manžel a povie mi či ich mám užívať pred jedlom alebo po jedle a dosť.Ak si sama prečítam vedľajšie účinky-som schopná si ich všetky postupne vsugerovať.Ak mi je vážne zle,môj muž vie čo je napísané v letáku,vtedy mi povie-zavolaj radšej svojej lekárke a je to.Môj manžel je vlastne skvelý.Všetko so mnou prežíva,kontroluje ma-či som si vzala lieky a pomáha mi so synom.Len aby mu to vydržalo.

jolanka

Ahoj Barunka,osbne si myslim,ze to nevadi, aj mne lekar vymenil lieky, chvilu to trvalo kym som si na ne zvykla a teraz som opat v pohode.Hladinu lieku v tele budes mat, nevysadila si ich nahle jeden liek proste nahradil druhy, takze pokoj.

barunka

Ahojte baby.Som zase späť.Pár dní voľna čo som si dopriala,som využila naplno.Venovala som sa synovi.Boli sme v ZOO,v kine,plavba na lodi a rôzne letné atrakcie pre deti.Ešte som stihla aj svadbu mojej kamarátky,ktorá tiež patrí medzi nás.Musím povedať,že všetok ten chaos a stres zvládla lepšie než ja.Mám jednu otazku-možno pre Alternativu.Brala som rok Neurol a teraz mi lekárka dala Xanax len tak zo dňa na deň.Beriem to tak asi tretí deň a necítim sa bohvieako.Nemala som prechádzať na iný liek postupne?Presviedčala ma síce,že neurol a xanax sú v podstate to isté,ale že xanax sa uvoľňuje postupne.Ale aj tak,nebude to pre telo šok?Som zase v robote a trochu z toho panikárim.

marfuška

Zitta,neviem či sú tie čipky na recept,asi áno,ale mne ich predajú aj bez neho.Stoja okolo 27 Sk.V letáku sa síce píše,že sú na liečbu zápalov ale aj tíšia bolest.A mne na tú "migrénu",či čo to mávam naozaj zaberajú.Jeden čas ich mohol predpisovat len neurolog,ale teraz ich možu predpisovat už aj obvodáci.

damaxy

zitta,aj mne sa to stalo vo vlaku asi pred mesiacom,strašne som sa potila,normálne tieklo zo mna,musela som si stat íst ku záchodom asi hodinu som tam vystála.Potom som si povedala,že si idem sadnút aj keby som sa rozliala.Tak som si sadla privrela oči,začala som dýchatpravidelne a sústredila som pozornost na zvuky okolo,rozhovory ludí štrngot,otvárenie dverí,hlásenie staníc.šuchot novín a odreagovalasom sa a myslím,že som aj zdriemla.Skús to tak,len driemat nemusíš ak sa ti nedá.Inak nič sa nemôže stat,nanjvýš nás môžuodviezt na pohotovost.No a čo?

zitta

Ahojte,
Prajem Vám pekný večer:))
Aj ja sa k Vám pripájam, som asi závislá od netu. Keď len možnosť mám, hneď si sadnem, a pozerám našu stránku. Dávate mi energiu dievčatá, aby som prežila ďaľší a ďaľší deň bez záchvatu pp.
Dnes som cestovala vlakom, cestou naspáť mi prišlo zle, strašne sa mi hlava krútila. Nejako som to predýchala, stále som opakovala,že sa mi nič nemôže stať, prejde to. No zostalo vo mňe taký pocit neistoty,ale dúfam že prejde to.