Úzkosť

barunka

No je mi už fajn.Napriek tomu,že som všeličo popísala.zajtra budem mať lepšiu náladu.NAOZAJ.
ďakujem,že ste tu boli.ja už končím,papa zajtra.

barunka

no práve.STRACH. Strach ma ničí a zabíja.Mám strach, fóbie zo všetkého,zo všetkých.Viem,že sa musím naučiť bojovať a nebáť sa.Nejakú dobu to zrejme potrvá.

miksinka

ja mam presne problem s tym ze som prestala sama sebe-z nicoho nic verit!Je to normalne?Vsetko zvladnem,na co sa podujmem,len keby to islo bez tych hlupych myslienok...a strachu:-)
Ako vybit ten strach definitivne z hlavy,nech mi uz da navzdy pokoj?

miksinka

bavi ma vela veci...Vzdy som chcela byt archeologickou alebo sprievodnickou na hrade.Som zdravotna sestra a moje posledne zamestnania boli -gastronomia..
Lenze rozmyslam o studiu jazyka,alebo neviem coho.
Tak si vyber:-)))
ale robila som uz vsetko mozne(skoro)

damaxy

Miksy ja som uz skoncila definitivne s PP ja som mala cca 5 záchvatov no ked som to pochopila a zacala sa liecit a hovorla som si že na to nezomriem a zmenila som názory a postoje k životu nemám s PP uz nič spoločné Všetko sa odohráva v hlave takze všetko čo sa primotá do života riešim triedim a nič čo by ma mohlo trápit a prenasledovat nenosím v hlave.A hlavne rozoberám problémy a vztahy z viacerých pohladov nie len z mojho a to je dôležité a osožné.A dlšia zásada vážit si samú seba