Úzkosť

Lohrien

Damaxy myslis, ze by som to zvladla aj bez psychologicky? Ja napr. teraz fungujem, bavi ma zivot, cvicim, hram ping-pong, nemyslim na to, ked ma daco napadne,tak to odchodim, len mam strach, ze pride obdobie,kedy nebudem schopna takto reagovat?

Lohrien

inak prve myslienkove pochody a zly spanok, a neklud a vracanie som mala minuly rok v oktobri a trvalo to asi 2 mesiace, ale som si spomenula, ze take slabe panicke strachy(guca v hrdle,bitie srdiecka) som mavala uz davnejsie,ale vzdy som to nejako ukludnila :-)
A ty ako? Co s tym robis??

Lohrien

noooo nebrala som nic, teda ak neratam 3 tabletky Xanaxu - ale som proti tabletkam, momentalne som identifikovala co mi je, ze sa toho nemusim bat, je treba sa ukludnit atd. Jedine co ma strasi su myslienky - lebo tie momentalne zvladam, ale minuly tyzden bol dost zly - nevedela som sa na nic sustredit, ukrutne ma bolela hlava, stale mi behalo myslou vselico, a ked nebehalo, tak ma napadlo preco nebeha... toho sa bojim, a to nechcem aby sa vratilo

Lohrien

vyrozpravaj sa kludne tu, mne osobne, velmi pomohlo aj citanie starsich prispevkov, upokojila som sa... a teraz sa snazim uplne uvolnit a ukludnit, bojovat s myslienkami......

slavma

tak uz som tu znova,ale lepsie mi nie je, naopak je to stale horsie a horsie.A nikto mi nevie pomoct lebo nikto z rodiny mojim uzkostnym stavom nerozumie.