Úzkosť

damaxy

Slavma ale to su mozgove prenosy,a ked to na teba pride magnezium si supni a potom niekde si lahni sadni zhlboka dychaj anic sa ti nestane.Pekne to prejde.Len pokoj a najlepsie je niekto po ruke co doda taku istotu ze nie si sama.Ale neboj sa prejde to.

Lohrien

Slawma,ja by som tiez skusila bez liekov, ale za doktorom asi pojdem, len tak na pokec,skusim nejake cajiky, knizky, inak toto forum je super.a mili ludkovia, vsak

slavma

Magnezium nemôžem lebo mám nízky tlak a banániky jem denne lebo aj tak nemám na nič chuť tak aspoň ovocie do seba nasilu natlačím.

slavma

Teraz keď sa tu takto rozprávame je mi trocha lepšie ale bojím sa že sa to vráti....ale ja to zvládnem, musím

damaxy

ked nechcete dievcata alebo myslite ze to zvladate bez liekov,odporucala by som tie cajiky prirodny persen magnezium bananiky papkat nejaky b vitamin a cinnist,ktora prinasa radost.

damaxy

Ano slawma je dobre z vlastnych skusenosti a pocitov radit a vobec hovorit.lebo medzi normalnymi to ide tazko.Kto nezazil to nechape a predsudky k tomu.Takze treba vyuzit co nam zivot ponukol

damaxy

ved prave o to ide ist za niekym kto to zhodnoti a ta istota,ze je niekto kto mi povie usmerni poradi.Len to nenechat ze same to prejde.

Lohrien

Slawma,ja by som tiez skusila bez liekov, ale za doktorom asi pojdem, len tak na pokec,skusim nejake cajiky, knizky, inak toto forum je super.a mili ludkovia, vsak

damaxy

slavma to je presne ta chemia,zajdi si za lekarom odbornikom porad sa v amerike ma kazdy svojho psychoanalytika.Tam davaju si doraz na to aby boli dusevne fit a to sa treba aj tu zacat starat.Niektori aj prijimanie zamestnancov robia za pritomnosti psychologa asi vedia preco.Tu to uz tiez pomaly doraza a som rada ze aspon nejaki umelci a podobni sa priznavaju k svojim dus.porucham robia osvetu,ze vsetko sa da liecit a ze to treba liecit