Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobry podvečer dievčata,damaxy ty nam tu len chute robiš,raz huby,raz čokolada,teraz čučoriedky.My zas mame v zahrade hlivu,už neviem čo s nou,tak som bola teraz sestre zaniesť.Mrazili ste už niektora hlivu?Jolanka už si vymyslela neaky nazov pre našu kaviarničku?Rano sa dufam, že stretneme?teda vlastne ja idem na osmu do blavy s dcerou na zapis a ešte skusiť neaky intrak,lebo sme stale nezohnali to ubytovanie.aleurčite sem nakuknem pred tym ako sa poznam.
ahojte, pozeram ze ste den prezili pekne, moj bol tiez pekne ale blby. uz od rana ako som oci otvorila. vstavat unavena teda nic moc. tak majte este pekny vecer, papa.
damaxy, nemám ti čo prepáčiť, len som žartovala. Dnes som mala celkom dobrý deň. Dúfam, že to tak bude aj naďalej. Merala som na streche a keď sa mi na ňu podarilo vyliezť a zísť aj dolu, tak si vravím, že zvládnem aj to ostatné. Maj sa pekne. Idem domov s malou písať úlohy, lebo také návyky, aby si ich začala robiť sama ašte nemá.
Takže ma ospravedlnte za také vstupy nechcem sa tým nikoho dotknút asi tak.Je to skor pre moje potešenie
Vieš občas si dačo poviem z madarčiny,dačo z nemčiny dačo z ruštiny a dačo z angliny.To mám spomienky na jedného otca na svokra na mladé časy v ZDS a na kusok čo som sa učila.
Silvi prepáč to je moje oblúbené a jedno čo si ešte z nemčiny pametám.Ešte si pametám I ch habe keine lust zu gehe.Nemám chut íst To tak používam občas v reči.
Miksi ďakujem, jasné že vydržím.
silvi,to po nemecky znamena,ze damaxy ti odpise,ale musis vydrzat!damaxy a dakujem,mala si ako vzdy pravdu.Dufam,ze to bude uz len lepsie a lepsie.A keby nieco tak ihned utekam k tebe pre radu:-)))
Janika bude lepsie,zacina sa ti nova etapa zivota,nevracaj sa do minulosti,pozri sa pekne v pred,okolo teba su novy ludia,ktorych mozes spoznat,mozes si najst novu pracu,proste novy krasny zaciatok.
dakujem Damaxy za opravu,este ze ta mam ,ja by som hned z ludi spravila veci..