Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Jannika zvladnes,obcas sem zajdi,najdes tu oporu i pobavenie a prestanes mysliet na to zle.
A z čoho jannka ti je blbo?
Inak mne sa stáva po vypetom dni,alebo ked ma zajtra viac niečoho čaká,že sa mi rozbúcha akože srdce,počujem ho v hlave,no potom si poviempokoj dobre a prejde to.Trochu mi to pripomína to panické obdobie,ale zvládam to.Nemáte aj také pocity niektoré?
dobre,ja len som chcela vediet,tak ja to poviem,ale vies je mi z toho blbo...
Miksi vidíš ako to človeku odlahne,ked sa zisti co je z čohoalebo,že všetko je v poriadku.Ja to tvrdím,najviac sa bojíme toho čo nepoznáme.
janka ja som brala asentra sa to volalo ale nič také ako uvadzas si nespomínam.Ja si myslim,že to všetko lekárke povedz,každú aj pre teba akože blbost,ved ona na to môže povedat len ano stava sa to alebo nie to by nemalo byt.A daj nám vediet ako sa ti darilo u pani doktorky.Všetko prejde,nás už to prešlo a prechádza.Tak je dievčatá?
nie,len antidepresiva,ale to mas asi pravdu,ze je to z toho vypatia,ale neviem,ci to zvladam...
No on je zlaty,po skuskach mam a teraz cakam rozhodnutie,koli opakovaniu rocnika.V sobotu by sa mi mala zacinat skola ,ak to schvalia,ale inac sa mam fajn.
A stou miskou si to myslela urcite dobre,tak ja ju tam omrknem!!!
Dakujem jolanka, a ty ako po skuskach?uzivas volno?Co malicky,pocuva?