Úzkosť

Dee

tak aby ste boli vsetky nie len krasne ale aj mudrejsie ako ste, tak aj vam mozem poslat nejake mudre veci, su to moje seminarne prace o depresii a uzkosti. Ked mate zujem, napiste mi na mail a ja vam to poslem. dendula6@azet.sk

brunuska

lencok nerob chute!!! :-)))
a liec sa!
fuj neznasam nedelu-taky lenivy den
:-) ale vonku bolo suuuuuper-lencok mozes mi zavidiet :-)))
a doma mam tichu domacnost bola som prichytena pri cine! :-))) co uz!
inak som zvedava co kazdeho napadne
:-)))

lencok

aj zhora, aj zdola...:-), zboku...z vychodu a zapadu..., stale som ale taka na nic, idem si dat nieco na veceru a sup znova do postele, a zajtra dufam ze uz bude lepsie...tak sa majte krasne:-)

brunuska

hej taky podobny lencok ako ty :-) nadchu sice nemam ale trpim ako kon-este ze len raz za mesiac :-( ale idem sa trosku prevetrat lebo by som zosalela vo vnutri :-))) skodoradost najvacsia radost-to bolo pre lencok chorucku sup do posteli-a potit na partnerovom tele :-)) zvrchu ci zospodu to je fuk :-)

lencok

hm, bruni prevetraj sa aj za mna, ak predsa len vybehnes:-)...ja sa idem zasa do postielky, lieckat sa...:-), peknu nedelku

lencok

ajoj mijka, dakujem za vreckovku zide sa:-), a bruni tebe za radu, veru uz som sa dlho nenaparovala...ale poviem vam ze sa velmiiii nudim, nemozem ist von, doma vsetko poznam:-), certi so mnou siju, uz aby som bola zdrava,no natka stale pretrvava, pomoc nuuuuda...
dufam ze vy mate lepsi dnik, nie ako ja, ze lezim a spim, kukam tv, papkam, sedim za PC...

brunuska

Dobre ranko kocky :-) trosku som si zchrupla po tej vcerajsej zurocke :-)
mijka tak uzke by sme aj boli-ale je nam to prd platne-poniektorim :-))
typkovi som vcera prispela az az :-)
damaxy prispejem-Dee mi posiela krasne mudre veci-naposledy o uzkosti-len toho je viac tak musim postudovat- fajn tato nasa Dee :-)
inak zdravim vas vsetky idem vybehnut trosku do prirody-ale tam fuciiiii :-(
prijemny zvysok nedele!

mijka

hmmm, nikto tu nie je, nik nie je úzky:)))
každý študuje múdre veci:)))aby ste to neprehnali!!!:)))))
lencok podávam ti vreckovku:)))chytaj!!!
brunuska..iná kategória, budeš veeeľmi múdra:))môžeš prispievať týpkovi:)heh
tak sa mi majte Všetky, aj chalani:))papa

damaxy

Brunuska a nejaky mudre rady aj pre nas od dee by neboli nech sme nielen veseli,ale aj poucni.Inak vsetkych pozdravujem a dakujem za pozdravy majteee saaaaaa