Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak aby ste boli vsetky nie len krasne ale aj mudrejsie ako ste, tak aj vam mozem poslat nejake mudre veci, su to moje seminarne prace o depresii a uzkosti. Ked mate zujem, napiste mi na mail a ja vam to poslem. dendula6@azet.sk
lencok nerob chute!!! :-)))
a liec sa!
fuj neznasam nedelu-taky lenivy den
:-) ale vonku bolo suuuuuper-lencok mozes mi zavidiet :-)))
a doma mam tichu domacnost bola som prichytena pri cine! :-))) co uz!
inak som zvedava co kazdeho napadne
:-)))
aj zhora, aj zdola...:-), zboku...z vychodu a zapadu..., stale som ale taka na nic, idem si dat nieco na veceru a sup znova do postele, a zajtra dufam ze uz bude lepsie...tak sa majte krasne:-)
hej taky podobny lencok ako ty :-) nadchu sice nemam ale trpim ako kon-este ze len raz za mesiac :-( ale idem sa trosku prevetrat lebo by som zosalela vo vnutri :-))) skodoradost najvacsia radost-to bolo pre lencok chorucku sup do posteli-a potit na partnerovom tele :-)) zvrchu ci zospodu to je fuk :-)
hm, bruni prevetraj sa aj za mna, ak predsa len vybehnes:-)...ja sa idem zasa do postielky, lieckat sa...:-), peknu nedelku
ajoj mijka, dakujem za vreckovku zide sa:-), a bruni tebe za radu, veru uz som sa dlho nenaparovala...ale poviem vam ze sa velmiiii nudim, nemozem ist von, doma vsetko poznam:-), certi so mnou siju, uz aby som bola zdrava,no natka stale pretrvava, pomoc nuuuuda...
dufam ze vy mate lepsi dnik, nie ako ja, ze lezim a spim, kukam tv, papkam, sedim za PC...
Dobre ranko kocky :-) trosku som si zchrupla po tej vcerajsej zurocke :-)
mijka tak uzke by sme aj boli-ale je nam to prd platne-poniektorim :-))
typkovi som vcera prispela az az :-)
damaxy prispejem-Dee mi posiela krasne mudre veci-naposledy o uzkosti-len toho je viac tak musim postudovat- fajn tato nasa Dee :-)
inak zdravim vas vsetky idem vybehnut trosku do prirody-ale tam fuciiiii :-(
prijemny zvysok nedele!
hmmm, nikto tu nie je, nik nie je úzky:)))
každý študuje múdre veci:)))aby ste to neprehnali!!!:)))))
lencok podávam ti vreckovku:)))chytaj!!!
brunuska..iná kategória, budeš veeeľmi múdra:))môžeš prispievať týpkovi:)heh
tak sa mi majte Všetky, aj chalani:))papa
Brunuska a nejaky mudre rady aj pre nas od dee by neboli nech sme nielen veseli,ale aj poucni.Inak vsetkych pozdravujem a dakujem za pozdravy majteee saaaaaa
lencok ja som to hovorila cely cas-ty zhora ja zdola-doslovne :-)