Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

ozaj a vystacila som si s ucebnicami z gymnazia a matiku som sa ani neucila, lebo v tom roku som doucovala dve tretiacky, ktore prave kombinatoriku preberali, tak som si opakovala s nimi. A aby som sa cvicila v psychotestoch, tak som behala po znamych a neznamych psychologoch aby mi dali nejake testy, tam nie je cas rozmyslat nad odpovedami.

kacka

Dee, chcem ta poprosiť,vedela by si mi napísať niečo bližšie o zmiešanej diasociatívnej poruche? Dúfam že som ten názov napísala správne. smidovak@azet.sk

Dee

Milosko bolo toho dost, matika(hlavne kombinatorika a pravdepodobnost), biologia(najma CNS,mozog,zlazy,hormony), psychologia,psychologicke testy(ci sme normalny:o) no myslim ze to boli IQ testy) a vseobecny prehlad. Ked som bola ja, tak sme mali vo vseobecnom prehlade 2 tyty otazok, najprv boli pre mna uplne cudzie mena a mali sme im priradit profesiu a boli na vyber rozne moznosti, medzi ktorymi nechybali sportovci, jadrovi fyzici a ine. A druha cast boli cudzie slova a k nim priradit slovensky nazov. To bolo asi vsetko. Ale viem, ze te vseob. prehlad sa meni, pretoze predtym boli rozne otazky z bezneho zivota, ktore sa tykali psychologie. Napr. aku chorobu mal hrdina v Rain manovi. Alebo ktory minister bol povolanim psychiater. A myslim, ze teraz su prijimacky aj z cudzieho jazyka.

Dee

kacka, studujem psychologiu a pracujem pri tom tak, ze doucujem matiku, fyziku a obcas aj chemiu. Dva odlisne svety:o)

kacka

Všetkým prajem krásne - aj ked upršané - pondelkové ráno. Ako čítam tak cez víkend ste si riadne užívali. Ja pondelky nemám rada lebo musím vstávať. Cez víkend spím aj do jedenástej. Dee kde pracuješ, či smiem vedieť, čím sa zaoberáš?

barunka

aj u nás (západné slovensko) leje a leje.Ale prechádzky po daždi sú veľmi dobré na pleť,na dýchanie, vlasy (mojich sa to natýka,skrútia sa tak,že ich nevyžehlím ani s najvyššou teplotou).keby som nebola v robote beriem dáždnik a idem pešo do sveta,aby som bola krásna.
miloš ty si na Slovensku pracovne či leňošíš doma.

panika

ahojky.dik,aj mne sa pači,lebo to som presne ja.ale milli mi radil,nech si ho zmenim,aspon bude vidiet,ze som uz v O.k