Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
drzim ti palce s tymi pubismi :-))) ukaz prisny pohlad co si si nacvicovala vcera!!! ....dobry!
:-)
tak to by som sa mala poponahlat lebo mi kocka zvysi cenu! :-) a pre take neposedne deti nemas priplatok dufam!
:-)
Idem na 4. a 5. hodinu, za pol hodinku odchadzam,musim vyzdvihnut spoluziacku na stanici, aby sa mi nestratila:o)
ZS 120 a SS 150. Ale zacala som pred 6 rokmi s 50 sk. A tom sa mi smiali, ze sa necham vyuzivat, tak to raz za 2 roky zvysujem pomalicky.
jeeeej Dee teraz si ma tak potesila- deti ! aj ja som :-))) no ja som mudra a sikovna! len nesustredena-vies ako prvacikovia-krutia sa,vsetko ich zaujima,neudrzia dlho sustredenie
:-)))pocuj Dee a kolko beries??? :-)))
do BA? ja by som asi radsej do BB.. neviem..uvidim.kedy ides na tych pubertakov???
Brunuska a ty si myslis, ze doucujem len mudre a sikovne deti? Preto ku mne chodia, ze im to nejde. Ver mi s niektorymi sa naozaj narobim. Ale ten pocit, ked prinesu lepsiu znamku stoji za to...
Do BA na UK, filozoficka fakulta
jaj Dee na to sa ty nedavaj!!! :-))))
by si zo mna zosalela!!! najprv by si musela udrzat moju pozornost na ucenie- co neni vobec lahke-ale chapem rychlo... noo premyslam. a kam chodis na VS???
brunuska zvledla by si to,prinajhorsom by so ta vzala pod ochranne kridla a doucila by som ta ju:o)
sakra matika :-( biolu a psyho by som zvladla-matika ma nebavi !!! :-(((