Zdrave mlsanie

Príspevok v téme: Zdrave mlsanie
babizna

Mam slabost na sladke a bojujem s tym kazdy den ;-)

Snazim sa jest vela ovocia, robit si vlastne zdrave ovsene kolaciky, ovsenu kasu atd..

Avsak nakupujem aj v obchode a tam mam teda riadny problem. Horalky, keksiky, bebe a tieto veci viem ze nie su zdrave.
Ale ak by ste mali vybrat najmensie zlo?

sojova tycinka? nejake ine susienky ako bebe? kinder mliecny rez? bebe brumik?

Tie bio sa mi zdaju strasne drahe.

patri

Ahoj,
takže ja keď chcem mlsať mám pár podľa mňa celkom zdravých vecí.
TOP-ocistit jahody,rozšlahat ponorným mixerom a potom pridať tvaroh(prípadne aj s jogurtom)a zase poriadne pomixovat:)
Potom milujem aj mlieko mixovane s bananom a medom,prípadne škoricou alebo kokosovým mliekom kupovaným.
A ešte sú dosť super aj banánove palacinky,recept máš všade na nete.Použiješ na tieto palacinky iba banán,jedno vajce a urobíš ich na kokosovom oleji.
Mám rada aj ryžové chleby s čokoládou
A este mám rada (najhoršia volba) mandlee,resp.orechy v čokoláde :D
Príjemné mlsanie

NEnormalna

ja som sa prejedla toho jemného tvarohu, teraz mi chutí najviac hrudkovitý :) s kokosom, mňam
čo je ešte také zdravé? skúste sa mrknúť na nejaké "fitness recepty" :) taká bielková pena (keď som bola malá, naši nám ju robili s lekvárom, kakaom :D ).. alebo vločky, kuskus nasladko..nápadov je kopec :)

agartio

odtucneny tvaroh? No fuj.

To snad nikto nemoze pouzivat ako sladkost, plnotucny poctivy treba ked uz tak. Aj si trochu pochutnat...
navyse plnotucny je zdravsi, nez odtucneny, to je uplna brecka, hodna do kosa.

NEnormalna

Winki-presne to isté mám aj ja.. keď už sladké, tak si dávam do tvarohu trochu ochuteného jogurtu / škoricu.. a milujem ovocie :))

winki

Aspoň nie som sama :D Zase nevravím, že by mi bolo zle z toho. Len ma to vôbec neláka. Aj keď pečiem koláč doma, tak z neho väčšinou ani neochutnám :D. Fakt len výnimočne.

Ale vyslovene chuť na sladké nepociťujem.

NEnormalna

Winki, ja som taká istá :D mali sme po svadbe plnú (a to nepreháňam) chladničku koláčov, kadejakých + torta a mne sa z toho chcelo len zvracať