Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdrave mlsanie

Príspevok v téme: Zdrave mlsanie
babizna

Mam slabost na sladke a bojujem s tym kazdy den ;-)

Snazim sa jest vela ovocia, robit si vlastne zdrave ovsene kolaciky, ovsenu kasu atd..

Avsak nakupujem aj v obchode a tam mam teda riadny problem. Horalky, keksiky, bebe a tieto veci viem ze nie su zdrave.
Ale ak by ste mali vybrat najmensie zlo?

sojova tycinka? nejake ine susienky ako bebe? kinder mliecny rez? bebe brumik?

Tie bio sa mi zdaju strasne drahe.

winki

Som ja divná, keď mi vôbec nechýba sladké? Koláčiky na oslavách ma vôbec nelákajú, čokolády a podobné veci mám v skrini aj roky.

odpovedaam

vyskúšaj si zmixovať ponorný mixérom tvaroh makký s čučoriedkami a daj tam med . to sa až nedá uveriť že to je zdravé a tak bohovsky to chutí. Miešaj jogurty tvarohy s ovocím ignoruj sladkosti z obchodov, máš tam len samé somariny

S.Ivka

Máte zanesené chuťové poháriky. Ľudia, keď si prečistia telo, upravia sa aj chute na sladké či nezdravé jedlá. Ale ak už si chceš dať niečo sladké, daj si radšej toto: www.cestazazdravim.sk :)

doubledog

skorica zlepsuje schopnost tela efektivne spracovat cukor - viac cukru sa dostane tam, kde je ho treba a menej tam, kde ho nechceme.

nepoviem.

a ta skorica fakt nie je kaloricka? ked kupim napr skoricu v tom saciku len tak naozaj to nebrani chudnutiu????

arman

K tej skorici... raz som pocul rozpravat Bukoveskeho, ze skoricu treba vyvarit tak 10 minut, a potom nechat vyluhovat hodinu. A takto ju vypit. Vtedy sa jej vyuzitelnost zdvihne niekolkonasobne, inak sa vacsina ucinnych latok vyluci.