Prvy sex a krvacanie

Príspevok v téme: Prvy sex a krvacanie
vera2709

ahojte baby, chcela by som sa opytat na vas prvy sex a ako to cele prebiehalo... mam 20 rokov a este stale som panna, vobec to vsak nelutujem. len si neviem predstavit, ako cely samotny akt prebieha. myslim tym krvacanie, bolesti a kadeco ine. kedy zena zacne po sexe krvacat? je to este pocas aktu? alebo az po nom? tato tema mi pride ako dost velke tabu, preto mozno aj vyznievam ako nevyspele decko, ale skutocne nemam ani ponatia, akos a treba na to pripravit. a dalsia otazka: mam totiz problemy so zarastanim chlpkov a myslim, ze mojho buduce partnera by to mohlo aj dost odpudzovat, nemyslite? aky mate nazor na holenie tam dole?

lady67

Ahojte, s priateľom sme spolu už dlho. Ešte sme nemali oficiálny sex ale došlo medzi nami k niečomu. Ja som panna alebo resp. bola. Dal ho do mňa vážne len trošku, vraví že možno tak polku žaluďa ale ja som už cítila štípanie a bolesť. Každopádne sme to ukončili pretože sme nemali ani kondóm. Keď som prisla domov všimla som si že mam celé gaťky od krvy. Na ďalší deň som mala opäť špinavé gate ale také hustšie špinenie. Odvtedy prišiel týždeň a špinenie neprestáva. Nieje to krv, je to niečo podobné výtokom ale má to žltohnedú farbu. Neviete prosim niekto čo by to mohlo byť? Nieje tam šanca na tehotenstvo, však? Kvapky lásky vraj necítil.

Sexualnaporadna

Ak máte nejaké otázky o sexe masturbácii a podobne píšte na mail aloeverablue@gmail.com poradím Vám

ANGEL-DEMON

na čo idete trtkať ked mate "bloky" ? to znamena ze na to nie ste pripravene ked sa bojite.... ja som prvykrat s chlapom do ktoreho som bola zalubena,... počkala som rok,... ja 16 on 27,...potom boli sme spolu skoro 10 rokov... a nebála som sa vobec,..bola som pripravena, citila som to tak, že chcem byť s ním, chcem ho cítiť blízko pri sebe ako sa len dá... a nebolelo ma to vôbec, je rozdiel robit to s chlapcom-deckom, ktory nevie na to ženu pripraviť...
moj bol skusený dosplely chlap,.. iba sa ma dotkol a ja som bola vlhká..cela hotova z neho...a hlavne verila som mu... a krvacala som iba kusok,..

takadivna

Ahojte baby, ja som mala prvy sex par tyzdnov pred mojimi 14-timy narodeninami, bez ochrany. Moj frajer je odomna asi o pol roka starsi, ale panic uz nebol. Bolest....neviem to opisat, bolo to take zvlastne, ale dalo sa to zniest. Pomaha ked uz toho chalana lepsie poznate, aj on vas, lebo koniec-koncov, ked sa s nim vyspite, darujete mu to najvzacnejsie, co mate. A hlavne mu to treba dat pomaly, aby vas to nebolelo. Mna sa dokonca asi trikrat spytal, ci ma to neboli. Vela zalezi prave od chalana. Samozrejme, krvacala som, ale bolo to uplne znesitelne, priznam sa, predtym som o krvacani ani len nevedela, cize som bola trochu sokovana, ked mi podal vreckovku a ja som sa nej zbadala krv. Ale na druhy den uz vobec nic. Ja sa holim nahladko tam dole, uz asi dva roky, lebo sa potom citim lepsie. Ano, hlavne v lete su tam aj nejake vyrazky, ale s tym uz nic nenarobim, treba sa s tym iba zmierit. A na depilaciu sa neodvazim.

ksdjfh

Môj prvý sex som mala teraz nedávno ... Pravdu povediac vôbec ma to nebolelo.. :) krvacať som nekrvácala.. sex sme mali bez kondomu :) bála som sa sexu,ale zistila som,že sa nieje čo ho báť :)

oeo

Niky, chceš s ním mať deti? Vziať si ho, bývať spolu, chodiť spolu na nákupy, variť pre neho, prať mu gate a ponožky?
Ak nie, tak nad sexom ani neuvažuj. Nie je to zábava, ale záväzok. Veď keď sa s ním vyspíš, si s ním jedno telo a jedna duša.
Chlapec má pravdu, máš ešte čas, veď si ešte vo vývoji.

Nika123***

Ahoj...mám 15 a moj priateľ má 18 ...sme spolu asi 7 mesiacov ...sme sa bavili spolu na tuto tému že by sme sa spolu vypsali ale je proti vraj: trochu počkáme si ešte mladá ...ale keď sa to stane tak sa bojim bolesti ...veľmi to bolí ...poraďte Dakujem :)