Prvy sex a krvacanie

Príspevok v téme: Prvy sex a krvacanie
vera2709

ahojte baby, chcela by som sa opytat na vas prvy sex a ako to cele prebiehalo... mam 20 rokov a este stale som panna, vobec to vsak nelutujem. len si neviem predstavit, ako cely samotny akt prebieha. myslim tym krvacanie, bolesti a kadeco ine. kedy zena zacne po sexe krvacat? je to este pocas aktu? alebo az po nom? tato tema mi pride ako dost velke tabu, preto mozno aj vyznievam ako nevyspele decko, ale skutocne nemam ani ponatia, akos a treba na to pripravit. a dalsia otazka: mam totiz problemy so zarastanim chlpkov a myslim, ze mojho buduce partnera by to mohlo aj dost odpudzovat, nemyslite? aky mate nazor na holenie tam dole?

desta

nie, nie je. A čo od toho očakávaš, angie? Miluješ toho druhého tak veľmi, že by si si ho hneď aj vzala, keby ti v tom nebránil vek? Pretože milovať sa s niekým je vlastne sobáš s ním. Hovoríš mu vtedy: som tvoja žena, som iba tvoja, kvôli tebe sa vzdávam iných a to navždy. Milujem ťa a nikdy ťa neopustím, chcem byť s tebou do smrti. Darúvam sa tebe bez výhrad. Toto hovorí láska prostredníctvom milovania sa s milovanou osobou. Láska potrebuje dozrieť, potrebuje čas. Ty v tvojom veku ešte nemôžeš poznať takúto pravú a zrelú lásku a nie si preto ani schopná takýchto vyznaní a záväzkov voči druhej osobe.

Naproti tomu pôžitkárstvo a sebectvo hovorí tomu druhému: vzrušuješ ma a robí mi to dobre. Dovoľ mi, aby som tvoje telo využil na uspokojenie mojej sexuálnej žiadosti. Zoberiem si od teba, čo potrebujem, ale inak sa k tebe nechcem viazať. Chalan, ktorý chce od teba v tomto veku sex ti akoby hovoril: nezáleží mi až tak veľmi aká si vnútri, hlavne, že si pekná a že si povoľná, že mi dovolíš, čo od teba chcem. Ak sa mi zunuješ, nechám ťa a nájdem si inú. Slová lásky, ktoré ti šepkám do ucha, sú také veci, ktoré sa dievčatám hovoria, aby som ľahšie dosiahol svoj cieľ, veď hádam si nemyslíš, že by som v tomto veku niekomu sľuboval, že s ním zostanem naveky.

Angie, sexualita je dar a treba ju mať v úcte. Panenstvo je jedna z najkrásnejších vecí, čo dievča má. Panenstvo sa daruje a nemá sa o neho prísť. Počkaj si na pravú lásku, buduj ju a prežívaj ju v čistote. Prirodzená hanblivosť je prejavom úcty k sebe samému aj druhým, pomáha a uľahčuje ovládať sexuálne túžby. Tak si budeš vážiť seba samú, lebo budeš vedieť, že sa nedáš len tak hocikomu. Len jeden jediný vo svadobný deň dostane to, čo by chceli mnohí, a on bude pre toto tvoje rozhodnutie na teba hrdý.

angie123

Mám 15 rokov a chcela by som sa spýtať či je normálne mať 15tich prvýsex? Bolí to viac ako keby som mala napr.18-20?

bejby

ahoj :)
ja som mala svoj prvy sex tiez nedavno a strasne som sa bala. ale prvykrat som krv nemala ziadnu a bolelo ma to ale hlavne preto ze som sa nevedela dostatocne uvolnit ani sa do mna uplne nedostal. druhykrat sa to uz podarilo a krv som mala len jeden den potom tak som si dala vlozku ale pritom som vobec nekrvacala. u kazdeho je to ine. co sa tyka bolesti tak mna to stale boli trosku lebo sa neviem uvolnit mam akysi psychicky blok a potom to pravdaze boli ale dufam ze to pride casom. drzim ti palce :)

vitali

Ahoj Vera. Ved sa nemusíš úplne holiť, načo? Partner by mal pochopiť, že ti to robí zle, nemusíš za každú cenu podstupovať to nepríjemné.
A čo sa týka toho krvácania, ja viem, že to nemá každá žena. Dokonca ani ja som nemala žiadnu krv prvý raz. A som veľmi rada, pretože by som bola vtedy asi odpadla. Ja som na svoje telo dosť citlivá. Možno ani ty nebudeš mať takú skúsenosť, to je individuálne. A ked už budete priamo pri tej chvíli :) tak skús myslieť napr. na správne dýchanie. Mne to pomáha aj teraz, kedže ma to zo začiatku vždy bolí. Takto prenesiem sústredenie na niečo iné :) a aj sa lepšie uvoľním, ako keby som myslela len na bolesť. Držím ti palce!

lelalela

ahoj, napr. moj partner nechcel, aby som sa tam dole holila uplne, ja si oholím len okolo nohavičiek, ostatok si skrátim ... čo s týka krvi, vobec to nie je také hrozné .. ale ja som mala prvý sex otrasný, tak ta nebudem strašit .D

vera2709

oj, baby, ste strasne zlate :) ja mam fakt traumu z tych vyraziek, uz som skusala cokolvek - nove ziletky, peny, gely, sprchac, po holeni sudokrem, zinkovu mast... momentalne ficim na pudre, ten pomaha proti vyrazkam, ale proti zarastavujim chlpkom nie :( a na toto uz neviem co mi pomoze... a vytrhavat pinzetou? by som asi zostarla pri tom...
co sa tyka sexu, strasne sa bojim toho, ze budem cela oliata s krvou hned po sexe resp este pocas neho a tym padom odradim aj partnera.

wurva

ahoj.. Prvy sex bol pre mna nezabudnutelny a prijemny. Zo zaciatku chvilku som pocitovala slabsiu bolest, take stipnutie alebo nieco podobne.. Krvi bolo len malicko, uplne trosku hned teda ako do mna vosiel a ta bolest trvala len par sekund, krvacanie sa viac neopakovalo.. A zarastena je tam kazda dospela zena.. Ja osobne sa holim a je to fajn

NyanCat

Ja mam citlivu pokozku tamdolu, tiez mi to nechutne zarasta, cervena a svrbi. Poviem ti tajomstvo, muz si viac vsimne, ze si doranana, nez ked mas chlpky. Nemyslim tym dvojcentimetrovu dzunglu ale :) Uplne postaci, ak si to skratis na 1 mm, niekde nechas hustejsi, narastenejsi ostrovcek, alebo cokolvek, posobi to tak upravene :) A ktory by ta vysmial za to, ten nestoji za nic, nieto este mat s nim sex.
Co sa tyka prveho sexu, tak ja, ako pred skoro mesiacom prvykrat pomilovana (mam 19, tiez som si to nechavala, no ale nepomiluj sa 29.2. z velkej lasky :) ) ti prezradim, ze s tou krvou to nie je take zle, ako to opisuju niektore baby. Ani s bolestou. Ale na to potrebujes jemneho partnera, ktory ti ho tam nenarve ako drevorubac, ale pojde pekne pomaly, kusok po kusku s ohladom na tvoje pocity. U mna krv bola minimalna, viditelna len na kondome, aj to len ked si ho dal dolu. Len ti poradim, daj si intimku do gatiek potom, lebo nieco malo z teba vyjde aj pocas nasledujucich par dni (2-3). Takisto bolest, hm, u mna to nebola ani tak bolest, skor to bolo velmi neprijemne, ako do mna vnikal, ale dalo sa to v pohode prezit, ked sa uz dnu dostal cely, bolo to fajn :)
Nejaku obr rozkos necakaj, budes velmi rada, ked sa po pociatocnom trapeni do teba dostane, ked prejde cez blanku a trochu ta poroztahuje, aj nasledujuce dni to moze byt este zo zaciatku neprijemne. Nezabudni na lubrikant, vyrazne pomaha :)
Plus ste v tom dvaja, tak si pomahajte, radte, premyslajte, diskutujte, co a ako.
Ja som rada, ze som to prezila tak, ako to bolo, bez desu, bez traumy :D A znovu pannou by som veru nechcela byt :D