ahojte ,,, chcela by som sa opytat ci maturovat z chemie je velmi tazke chodim na gymnazium a chcela by som dalej ist na molekularnu biologiu ,, idem maturovat z bioly a druhy som si chcela dat chemiu ,, lenze nejak exttra v nej neexcelujem ,, na vysvedceni z nej mavam 3 ,, tak by som sa rada poradila ci teda radsej to nechat tak alebo si myslite ze 3 neni taka zla? a da sa to zvladnut ?
maturita z chemie
Molekulárna biológia je bunková chémia. Všetky živé bunky sa riadia zákonmi chémie.
Zaujímavé štúdium, ale veľmi ťažké.
Mozno sa aj da (u nas) studovat, ale skutocne uplatnenie jedine niekde v cudzine.
Ano, molekularna biologia je chemia na bunkovej urovni.
Ale veď molekulárna biológia, to je vlastne chémia. Ty chceš ísť študovať niečo o čom nič nevieš?
na molekularnu biologiu urcite budes potrebovat chemiu (a knim aj fyziku a matematiku) - mala by si zvladat lavou zadnou, ale co nebolo vzdycky este moze byt. zalezi od teba. a co budes potom robit, ked skoncis molekularnu biologiu?
A od koľko kíl vyššie budem disponovať vlastnou gravitáciou? Aj to je cesta ako sa stať príťažlivým, že?
Myslim, ze nic take nie je..
Zdravím, chcem sa opýtať, či existuje učebnica ZŠ chémie, nie podľa ročníkov, ale všetky učivá,ročníky v jednej knihe v slovenčine. Ale zas nie v kocke, proste seriozna ucebnica. Ďakujeeem. :)
preboha, vsak chemia na medine je primitivna