maturita z chemie

Príspevok v téme: maturita z chemie
fiorita

ahojte ,,, chcela by som sa opytat ci maturovat z chemie je velmi tazke chodim na gymnazium a chcela by som dalej ist na molekularnu biologiu ,, idem maturovat z bioly a druhy som si chcela dat chemiu ,, lenze nejak exttra v nej neexcelujem ,, na vysvedceni z nej mavam 3 ,, tak by som sa rada poradila ci teda radsej to nechat tak alebo si myslite ze 3 neni taka zla? a da sa to zvladnut ?

onaaaaaaando

jej konečne sa tu našiel niekto ako ja takisto,,, z bioly mám jednotky a zvláádam ju výborne... všask z chémie som mávala 3 tento rok sa mala 2 a teraz tam mám samé 1 začala som jej celkom aj chápať... proste treba sa to drtiť drtiť drtiť a snažiť sa pochopiť potom to pôjde.... ja by som chcelas ísť na medicínu ale tiež sa tej chémie bojím

fiorita

to nieje tak ze nerozumiem ,,, len mam niekde medzery ,, organika je u mna v pohode ale z anorganiky mam velke medzery ,, a praveze na molekularnej biologii nieje az tak vela tej chemie ,, chodi mi tam kamoska tak to viem posudit ze ta chemia je ovela lahsia ako na medicine kde chodi druha ,, takze tak ,,

henyy

u mna to bolo takto... do tusim novembra ci decembra- sme sa mali rozhodnut z coho maturovat. ja medzi chemiou a matikou. chemia ma nikdy nebavila !! aj tak som sa prenu rozhodla, za par mesiacov som sa vsetko naucila :) chemia neni az taka tazka... teda spon premna nebola :)

karolza

ahoj
položím otázku : ,, lenze nejak exttra v nej neexcelujem ,, ??? o čom je chémia-molekuly,chémii treba rozumieť to sú slová mojej dcéry ktorá bude na budúci rok maturovať takisto z biologie a chémie
ak neexeluješ z chémie že jej nerozumieš tak trojka ok,nechám na tvojom rozhodutí či má zmysel bifľovať sa na maturitu a zasa sa potom len a len bifľovať na molekulárnej biológii a to len z dôvodu že tomu nerozumieš,ak trojka z ,,pohodlnosti,, tak ,,zapni,, aby z trojky bola za dva alebo za jedna
s pozdravom karol