neustale mam vytok , ake lieky zaberaju?

prizerajuca

hmm... to mi pripomina mna. Mavam vytoky od 14 rokov ako opisujete Vy.Bolo som u gy nekologa. Po vysetreni mi predpisali tabletky na vkladanie a uzivanie. Par mesiacov som mala pokoj . Ale stacilo male prechladnutie a vratili sa opet. Teda urcite si treba davat aj pozor na prechladnia od sedenia na studenom, holy brucho a chrbat, mladez na to nemysli.

natusa42

odpovedam áno,idem tam,som sa rozhodla :) po velkej noci navstivim gynekologa :)konecne uz po prvykrat :)musim totiz .mam vazne problemy...u zsa to neda vydrzat pomaly ...ale no bojim sa no co uz .musim to nejako pretrpiet

odpovedam

natusa, tak ci tak na gynekologiuraz budes musiet ist ;-). mna nikdy vysetrenie nebolelo... zdravie by ti malo by najprednejsie. a intimne detto. fakt sa nemas coho bat.

AlexSandra

Nechapem, ako vam moze viac zalezat na neporusenosti blany ako na zdravi a nepritomnosti infekcie. Bolest? Vsak skuste si dane vajicko zatlacit smerom dnu, a uvidite, ci sa objavi bolest. Ak ano a vajicko stale zostane von, potom piste a strachujte sa, pytajte sa. Ako ja alebo niekto iny z fora ma vediet, aku pevnu mate blanu a aky velky ci maly otvor v nej mate. Ved tlak si regulujete samy. Ked budete vkuse taketo ustrachane, pridruzia sa vam aj ine psychicke problemy v zivote. (To len tak naokraj).

Vela stastia!

???

ahojte ja mam vytok uz od mala a bola som s tym najprv u gynekologa ten mi dal taku nejaku jednorazovu mast a to mi zabralo max na 1-2 tyzdne. ale kedze som to mala stale tak som sa pred mesiacom rozhodla ze zajdem za inou gynekologickou ta mi dala macmiror alebo jak sa to volalo su to take vacsie tabletky a kedze som este panna tak by som sa chcela opytat ci mi to mohlo roztrhnut blanu? a inak mi to nepomohlo... :(

odpovedam

Existuju aj tablety, ktore sa nezavadzaju do posvy, ale normalne zapijaju vodou. Len treba vediet, co sposobuje vytoky, aby sa nasledne vedelo nasadit liecivo, na ktore su ti skodcovia citlivi.

Ster nezavisi od toho, ci je zena panna alebo nie. Zmama robi na detskej gynekologi a stery beru malym dievcatkam bezne. Vedia ako na to. Vnutro posvy ma 5-7 cm, na to vatova tycinka predsa staci. Ku krcku sa dostane. Tiez mi brali stery, ked som este bola panna a nikdy nebol problem...

AlexSandra

Co sa tyka stera na chlamydie, odber sa robi vyhradne z krca a to po odstraneni hlienu, aby sa na vatu dostalo co najviac epitelu. Skuste pogooglit.

Ak ste chceli Natusu len povzbudit, aby sla, tak pardon, ze som napisala, ako sa robi ten ster. Avsak, keby jej aj urobil ster len tenuckou tycinkou z okraja, ako si bude zavadzat tablety? Ja jej to neviem vysvetlit inak ako v predoslych reakciach.

maruska_123

veru, radsej tam zajdi...nie je to nic strasne...ten uz videl tolko zien...chces mat raz deti? tak necakaj kym nebude neskoro, lebo potom si budes buchat hlavu o stenu