neustale mam vytok , ake lieky zaberaju?

odpovedam

natusa, to je fuk, ci si panna alebo nie. Lekar vezme stery s tenuckou palickou, podoba sa to na vatovu tycinku. Nic ta boliet nebude. Ani hlboko nepojde. Staci to vziat z kraja pri vchode do posvy. Ak mas nejake chlamydie alebo ureaplazmy, mala by si to vediet, lebo sa to lieci inak nez napr. kvasinky... zbytocne budes experimentovat a vyhadzovat peniaze za drahe lieky bez predpisu. Ta polminuta vysetrenia sa prezit da a budes mat pokoj.

natusa42

alexandra prepana slamku ?:O ako ...jasné,že tam mám maličký otvor mám,ale tade sa neprepchá nič,ako už som zistila,a s tou slamkou to možno nie je zlý nápad,lenže zase ..umelinu( slamku) si tam pchať ?nepoškodím si ešte viac ?ved to je také neprirodzené,ked to tam ide...

inak,aj mna by veľmi zaujímalo ako sa na gynde robí vyšetrenie v prípade panien...ked gynekolog sa tam nemá ako dostať ...a aj preto sa tam dosť obávam ísť ,vlastne .." vyriešil by niečo podstatné ?"

AlexSandra

Pozrite, ked raz ma fobiu z gyndosov, mi jej ju nevyriesime.. Snazim sa poradit, ako to ide, aspon si otestujem svoje moznosti ;)

Nastuska, zapojme fyzikalne myslenie: Ak mas gel, to je to najidealnejsie v pripade panny. Preco? Kup si striekacku a slamku, spoj dokopy a zaved si tenucku slamku asi 6-7 dovnutra. Nejaky otvorcek musis mat predsa, inak by ti menstruacna krv nevedela odtekat ;)

Btw baby, ako gynekolog robi ster u panien? Ta palicka sa zrejme cez otvor prepcha, avsak nemoze si byt isty, skade odobera vzorku, ked priamo nevidi krcok, ci?

akinom007

pane boze urcite chod za gynekologom neskusaj volnopredjane somariny. moze ist aj o zmiesnau infekciu napr candida + streptokok,a le to som dala len priklad, tu ti to nikto nepovie...

natusa42

odpovedam no a po kolkych asi dnoch ?ci ked celu tu tubicku doberiem,az potom?

no tak davam si to permanentne dvakrat denne,niekedy trikrat ,ale len po povrchu ,lebo ja nemozem ist hlbsie chapes,ako snazim sa,pomocou aplikatora,ale kedze mi v tom brani blanka,tak sa nedá dalej si ten gél dať a ma sa to davat az uplne dovnutra,v tom je problem..to som tym chcela povedať ...

natusa42

alexsandra ved uz ,som si kupila ...multi gym sa to tusim vola...ale nepomaha mi to zatial ..a uz to beriem tri dni ...teda natieram..lenze ja cchapte ..sa to nedostane tie gely,tam kde ma,kedze som panna,cize je to asi zbytocne :(uplne ..

AlexSandra

Emanuelite, no co ja viem, ci vobec. Ale mozes byt podobny pripad ako ta moja znama :)

Natusa, ved si skus aspon pohladat nieco volnopredajne na gardnerellu, tusim aj rosalgin na to ucinkuje - skus preverit.

Alebo si prestuduj letaky cipkov a masti na predpis a vyzobri si v lekarni, mozno ti to predaju za plnu cenu. Alebo si na fore najdi nejaku babu robiacu v lekarni, nech ti to preda.. Co uz viac ti clovek moze poradit, ked nechces k lekarovi...