neustale mam vytok , ake lieky zaberaju?

AlexSandra

Mycomax
Rosalgin
Canesten
..
Vagilact
Gynocaps
Femibion
Gyntima
..
Femigel
Femisan
Femibion aplikatory (CR)
Borax Glycerin (CR)
..
citrovital/GSE
Gr8 Probiotics
Superdophilius
Oregonovy olej
Kokosovy olej
..
Lapacho caj
Wobenzym
Chlorela
Koloidne striebro
..
Saforelle gel
Saforelle krem

a kopec dalsich

Mojej znamej na neinfekcny vytok pomohla Malinova zmes (kvapky) a to doslova po 2 davkach, teda 1/2 dni. Dostat v cechach a Trnave - lekaren Vitalita

geekygirl7

Preco nejdes k gynekologovi? Urobi ti kultivaciu a budes vediet,na com si. Ale ak sa ten vytok v priebehu cyklu meni, moze to byt aj fyziologicky vytok. Niektore zeny ho mavaju aj silnejsi. Kolko mas rokov?

ibed

čo to som si čiitala o tej mykoze ale prejavy na mna nesedia nemam to ani cervene ani ma to nesvrby no dokonca ani ma to nepali jediny co na mna sedi je vytok obcas v taky ako to povedat jemny a inokedy taky hrudkovity . Može to byť aj tak ta vag. mykoza? Ak mam len ten vytok?

ibed

no ak by si mohla tak nejake tie najlepsie lieky by si mi mohla napisat ak ta to nebude obtazovať , velmi by si mi pomohla

tpch1

ibed, co je podla teba trapnejsie-ked ukazes plesnivu susku lekarovi, ktory ich denne vidi zo 30, alebo ked ju vytasis na chlapa, s ktorym mas vztah? Ja na jeho mieste vezmem nohy na plecia, mat takuto babu..vsak ho este nakazis.

AlexSandra

Klobuk dolu, ze si nieco take pestujes 6 rokov. A ze jediny dovod na patranie priciny je nejaky chlapec.

Ok, zrejme sa hanbis gynekologa. No povedzme. To za tych 6 rokov si neskusila ziaden produkt z lekarne? A mas vobec sajnu, co ti je? Vytok vypada skor na mykozu. Citala si uz o nej, vies, ze nieco take existuje?

Toto su produkty, co zozenies v lekarni alebo na nete: je ich asi 30, mam ich vypisat? Staci povedat ...