Nekupujte vajicka, predrazene, kartel, podvod

Tyna_Mal

Ja nekupujem žiadna vajíčka. Chováme sliepky, takže máme domáci. Tie sú tiež najlepší. Sliepky by mohol správať každý druhý. Nič na tom nie je a ani nepotrebujú veľa miesta. Kŕmenie im objednvám z www.energyshobby.sk a chodím k nim len raz za deň, takže je celá starostlivosť o sliepky otázka snáď 10 minút za deň.

jar2012

Musime si trochu ten život zlahčovat humorom.Lebo by sme sa zblaznili keby sme všetko brali važne.Hoci niekedy musime nahodit aj važnu tvar.

jar2012

No chcela som to trochu obratit na žart.Smiat sa musime i ked na chleba nebude.Ale asi si to nepochopila/alebo nie každy sme na jednej vlnovej dlžke. Nevadi :D

no a čo

my vajíčka našťastie nekupujeme.. máme svoje sliepočky a tie nám znesú aj 10vajec za deň.. šikovné sú :))

Deria

takemu vysokemu predrazeniu vajicok mozete dakovat vasim podnikatelom/polnohospodarom a byvalej vlade, ktori zaspali dobu! min. 8 rokov mali na to, aby sa pomaly preorientovali. ale zvysit zrazu ceny je pravda jednoduchsie:) vajce 20 centov?!!...ved to nie je normalne!
v nemecku je este stale väcsina tovaru drahsia, nez na sk ale ja platim za 10 vajec 1.59 eur a to su vajcia od volne sa pohyujucich sliepok, tie najlacnejsie stoja myslim okolo 9 centov. takze, to sa dalo cakat, ze nastane chaos, ak to pride odrazu.