si s nimi zase vytrel lost :), ale nie podla mojho vsetkym spinavostiam sa ani zdaleka vyhnut neda, napr. ten novy obciansky s cipom, rozmyslal som sak ma cesto mozu sledovat atd. ale potom mi doslo ze aj moja bankovatova karta ma cip, a co im brani sledovat ma cez neho? :) aby bol clovek ozaj co najviac mimo vsetkych tychto konspiracii a hnusobam co proti nam robia by muzsel zit asi niekde v dzungli. aspon dufam ze raz ked pride cas, sa mi podari vyhnut sa hypoteke od banky, a tiez pofidernym povinnym ockovaniam... :)
Samozrejme ze pred velkou nocou musia zdrazit ale myslim si ze je to aj pomsta od vlady lebo protestujuci koli Gorile hadzali vajcia...Teda ak mate na hadzanie mate aj na drahsi nakup.Svinstvo...Doteraz slovenske sliepky nemali problem ale kolko vajec zostane po velkej noci to nech trapi obchodnikou...
no, ked uz ide hore vajco a benzin, dufam ze lamborhini pojde dole, ved kto by si to uz len kupoval ak bude vsetko drahe, nech si aspon par dni uzijem to, o co som prisiel, vdaka tomu, ze som sa narodil tak neskoro :D ach jaj, preco som sa nenarodil tak v 1955... to by bol zivot.. nie! to by bol Život, nie zivot..
Mne mama akurat dnes spomenula, ze jedno vajce stoji dvadsat centov. Sest korun za jedno male vajce? To mi ale bude Velka noc.
Mozno to ale suvisi len s devalvaciou:D