Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nekupujte vajicka, predrazene, kartel, podvod

lost

ojka. to je jedno, ja by som ich znicil :)
pointa je znicit trh !! :D

vezmi si, ze ak by niekto kupil tabakovy priemysel, nejaky sakra bohaty clovek a stopol produkciu cigariet :)

take srandicky by sa dali robit... ak by som bol majitel FED-u :)

proste kupit a znicit :D len tak zo zabavy :D

(presne tak, ako to robim s ryzovymi v DMke. kupim vsetko a nemyslim na inych, malokedy chytia ryzovy tovar :) neprijemne :D )

GiovanniX

urcite ide o velky biznis a nie o nedostatok vajec,ked sa pozriem z okna,tak kilometer odomna je farma,od ktorej odkupuju vajcia poliaci,cesi atd,samozrejme aj na slovensku najdete tu znacku,ale drahe su vajicka,lebo su zevraj BIO.A to je ta najväcsia sranda,ze dovazame do Polska vajicka a oni k nam :D
Dnes som bol v lidl a 4.99 stoja M-ka,co je kradez,esteze na farme kupim L-ka za 4€,ale pred mesiacom este stali 2.76,cize o dost isli hore...
skoda ze nebyvam na dedine,by som choval hydinu,prasce,vsetko si sam vypestoval a co najmenej kupoval geneticky modifikovane produkty,casto bez chuti...
Zial na Slovensku je to tak :D

lost

kolko ich tak moze byt? zas miliarda hadam nie, to moze byt zaujimavy krok, ak by som mal tak 1/4 miliardy eur navyse, aj by som to urobil :P

lost

a rozmyslam ze zacnem v niecom podnikat aby som rozkopal po dvore tych kvazipodnikatelov .. potom ovladnem cely slovensky trh a zotrocim kazdeho :P

nejake napady ako zacat? :D

lost

jankaaaaaaaaa

nie neurobim ;)

nie som vychcany imbecil, resp homosexual, co okrada svojich zakaznikov.

ja som konzervativny dlhodoby investor, ktory hladi na zaujem svojho pana/zakaznika ;)