Nizkosacharidova a nizkotucna dieta

Príspevok v téme: Nizkosacharidova a nizkotucna dieta
margori

Mala som super postavu lenže od vianoc nemam žiadnu volu a kontrolu nad sebou.. rychlo som pribrala 8kg lenže to je moja chyba a rozhodla som sa to dať dolu. Moj jedalnicek bude vyzerat asi takto
R: biely nizkotucny jogurt, kava s nizkot. mliekom
O: nizkotucny tvaroh
V: biely nizkot. jogurt alebo zelenina

Dufam že to pojde rychlo dolu kedže som to aj rychlo nabrala. Aky je váš nazor? pojde?

margori

ja ani necakam že ma dakto bude podporovat v tomto... len som chcela vedieť ci to za tie tri tžzdne možem dat dole...

no ale tak by som neschudla tak rychlo a ja chcem nacisto vylucit zo svojej stravy pečivo, takže ani celozrnne

nikitka33

margori - rozmyslala si o tomto? K tomu co si napisala ako jedalnicek pridat viacej vlakninovych jedal, viacej zeleniny a ovocia, pripadne celozrnne veci (ryza, cestoviny, pecivo...) A popritom vela pohybu, ktory je zamerany na spalovanie a nie na formovanie postavy?
Tiez totiz nesuhlasim s takymto drastakom. A telo si ho zapamata a potom ked bude mat opat prilezitost, tak si bude rychlo ukladat do zasoby.

margori

nie hlupucka, tvrdohlava:) tak ja som skusala už asi všetky diety sveta, jedla som 5krat denne všetko ako odporuca aj miro vesely a tak ale nechudla.. aj 90dnovku som drzala, nic.. potom som zacala taketo a schudla som.. teraz je tomui rok ako som sa zacala stravovat tak, že žiadne sladkosti, ani pečivo, jedla som vela ovocia, zeleniny, mliecnych vyrobkov nizotucnych, chude maso, soju atd a vahu som si drzala len potom tie vianoce .. a žiadna kontrola už preto idem na to takto.. teraz musim schudnut tie kila lebo ani oblecenie nemam co by mi bolo dobre, všetko som vyhodila takže musim ychlo schudnut, nemam co nosit.

margori

vitaminy beriem, aj psyllium... nie už nemožem dopustit aby som spat pribrala. ale dufam že za dake 2-3tyždne to bude dole kedže aj 13.dnova mliecna dieta slubuje ubytok 8kg a tam sa viac je..

maruska_123

to je jedno, lebo to potom priberies vsetko spat, jendoznacne...ked budes takto hladovat a prides len trochu kalorii do jedalnicka, mas to vsetko spat

ale len tak dalej, do toho

margori

no ja viem že to je drastak ale ked som sa doteraz vykrmovala tak teraz budem makat.
za kolko by som to asi mohla dat dole?