Nizkosacharidova a nizkotucna dieta

Príspevok v téme: Nizkosacharidova a nizkotucna dieta
margori

Mala som super postavu lenže od vianoc nemam žiadnu volu a kontrolu nad sebou.. rychlo som pribrala 8kg lenže to je moja chyba a rozhodla som sa to dať dolu. Moj jedalnicek bude vyzerat asi takto
R: biely nizkotucny jogurt, kava s nizkot. mliekom
O: nizkotucny tvaroh
V: biely nizkot. jogurt alebo zelenina

Dufam že to pojde rychlo dolu kedže som to aj rychlo nabrala. Aky je váš nazor? pojde?

maruska_123

svaly ovplyvnuje vsetko, nie len bielkoviny...a ked prestanes jest sacharidy, prva pojde dole voda a potom svaly, minimum tuku

maruska_123

a ze si das 2 jogurty a 1 tvaroh-tk to je podla teba zasoba bielkovin? mas vobec prehlad, kolko tych bielkovin tam je? za cely den zalostne malo..preboha ved jogurty vobec nemaju vela bielkovin

margori

praveže ked budem jest bielkoviny tak svaly dole nepojdu.. na tom je založena aj CKD dieta... aa pohyb samozrejme mat budem takže to može ist ešte rychlejsie.. ja sa totiž hanbiiim riadne že som pribrala

nikitka33

suhlasim s maruskou. Ok, vyhod pecivo, ale treba prijimat aj inu stravu, nielen nizkotucne mlicne vyrobky.

A k tvojej otazke ... ano, da sa takto schudnut rychlo. Ale ake je pritom riziko? zacnes jest normalne a vsetko sa opat bude nabalovat. Radsej zvolni tempo trosku, pridaj vela zeleniny a aj maso, nejaku tu rybu, ci morku/kura na vode. A sport/cvicenie!

margori

ale myslim nastalo.. že nechcem prcivo už vobec jest... v tejto diete nejdem jesť žiadne sacharidy..iba to co som napisala takže to je minimum