Sj ťažšia a M zas ľahšia. Ale ide o to , že som to uplne ale uplne zle popísala , skoro vsetko .. A to bol moj jediný sen ist na gymko ! :( a tam príjmaju len ak mas nad 85% ..... :( Rodičia sú zo mňa totálne sklamaní,velmi ma to trápy , sú na mňa dokonca trocha "urazení" ... Bože vsetkých som sklamala a aj samu seba . !! Ja uz nechcem žiť . Príjmačky sa na tie gymka nerobia a preto nemám šancu .. ja neviem... Nic sa mi nedarí .. nič.. Najhorsie je to , že kazdy hovorí ako super to napísali , že budu mat 85% atdadt .. ja nevládzem ..
monitor, som na dne,chcem sa zabit
Nechápem tvojich rodičov, ale tak, moji sú podobní, hoci to neprenášajú až do takého extrému, že by sa urazili, ak sa mi niečo nepodarí.
Nerob si z toho nič, sami by to lepšie nenapísali, to mi ver ;-) Len majú na teba privysoké nároky (čo je choré).
A ak ti môžem poradiť, vyber si nejakú odbornú školu. Veď čo je to gymnázium? Naši vždy veľmi chceli, aby som tam išla, ale ja som im od začiatku opakovala, že ani omylom. Povedz mi, kde budeš, ak sa NÁHODOU nedostaneš na výšku? Pri dnešnej úrovni korupcie je to dosť možné (ak vaši už teraz nešetria na úplatky alebo nemajú dobré kontakty :-)). Potom budeš čo vedieť z toho gymnázia? ABSOLÚTNE nič. Teda nič, čo by si mohla využiť v zamestnaní. Mysli trochu dlhodobo a daj si minimálne aspoň na to druhé miesto nejakú odbornú školu, kam máš šancu sa dostať a ak ťa vezmú na obe, potom sa rozhodneš. Ja chápem, že to bol tvoj sen (hoci mám silný dojem, že o ten sen sa vo veľkej miere zaslúžili tvoji drahí rodičia), ale nie je to koniec sveta ;-)
A ešte taká pikoška, si dobrá v jazykoch? Lebo na gymnáziu budeš musieť povinne maturovať z cudzieho jazyka na úrovni B2, čo je už trochu vyššia úroveň, čiže mysli aj na toto, keď sa budeš rozhodovať :-)
viem,že to on prvy napisal :)a ja neutocim,len sa snazim vsetkym vysvetlit,ze gymnazium je stale prestizna skola :)aj ked tam chodia velakrat uz "socky " ..:)nic ine
Presne ako bolo písané v prvých reakciách. Mňa monitor čaká o rok, ale už teraz viem, že monitor je jedna veľká, nafúknutá bublina. V podstate je to písomka, ktorú v jeden deň píšu všetci deviataci. Pokiaľ sú teda aspoň trochu inteligentní tí ľudia z vedenia gymnázia, na ktoré chceš ísť a uvidia na vysvedčení, že si mala jednotky dvojky a nevydaril sa ti monitor, MUSIA chápať, že ti ten test jednoducho nesadol. Škola je veľmi hektická a priveľmi nervy drásajúca na to, aby si mala chuť sa zabiť kvôli monitoru. V živote sú aj horšie veci. Veď koľko ľudí s dobrými známkami na základnej, strednej sa nedostali na výšku?
sweater presne ako pises, uroven strasne klesla, uz tam prijmu hockoho
co sa tu dohadujete o takych blbostiach? btw ja som nechcel nikoho urazat, len povedat ze uz to nieje co to byvalo, to vyrazne selektovanie studentov ze jednotkary na gympel, atd. ze dneska je uz hocikto hocikde, skoly su rady ze maju vobec nejakych studentov, nech naplnia stavy a tym to hasne, na uroven sa uz nehladi, ale to nieje stejnak dolezite, ked tak rozmyslam nad tym vzdelavacim systemom cely sa mi nejak nepaci..
natusa ja som len zopakovala, co napisal sweater..tak preco na neho neutocis?
TrápY ťa to ? :D Hej , slovenčina ti fakt ide ;) Aj tak si z toho nič nerob, na odvolanie ťa určite zoberú pretože sa zohľadňujú aj predošlé známky, ak ich máš ok, nemaj boba :D
maruska napisala si to o tej zberbe aj ty,ale to je jedno ...
tiez neviem co tak stresujes. ja som sa zase bala maturity zo slovenciny, z literatury, lebo ta ma nikdy nebavila, na hodinach som si kreslila alebo co. nikdy som sa neucila ani na matury, a test som nejako napisala, modlila som sa len aby som vobec presla.. a nakoniec som mala druhy najlepsi test z celej triedy a to som vobec necakala, kedze z literatury som nebola ani nahodou jednotkarka :D
natusa ak si vsimnes, to slovo pouzil najprv sweater, tak preco utocis na mna?