monitor, som na dne,chcem sa zabit

Príspevok v téme: monitor, som na dne,chcem sa zabit
soňa312

Sj ťažšia a M zas ľahšia. Ale ide o to , že som to uplne ale uplne zle popísala , skoro vsetko .. A to bol moj jediný sen ist na gymko ! :( a tam príjmaju len ak mas nad 85% ..... :( Rodičia sú zo mňa totálne sklamaní,velmi ma to trápy , sú na mňa dokonca trocha "urazení" ... Bože vsetkých som sklamala a aj samu seba . !! Ja uz nechcem žiť . Príjmačky sa na tie gymka nerobia a preto nemám šancu .. ja neviem... Nic sa mi nedarí .. nič.. Najhorsie je to , že kazdy hovorí ako super to napísali , že budu mat 85% atdadt .. ja nevládzem ..

heigh

Ja som matiku preistotu vobec nenapisal,len natipoval,dokonca aj čísla ..Pretože som nestihol a už zbierali,tak ak budem mať 65% tak ma j*bne od šťastia.

Vdova

Ale pre nu je teraz toto ozajstny problem. V kazdom veku sa predsa na to divame inaksie. Smutne je, ze rodicia takto reaguju. Vobec nechapu, co s tymi detmi robia, ved to by malo byt trestne.

sweater*

takto to dopada ked tato otrasna spolocnost od malicka tlaci hluposti deckam do hlav. dievca nevymyslaj, zivot nieje taky jednoznacny, to ze ti nevysiel monitor neznamena nic. nie aby ta rodicia podporili ked si sama nestastna oni ti este pridavaju. toto nieje jedna z tych chyb ktore ti pokazia nenapravitelne cely zivot ver mi :).