monitor, som na dne,chcem sa zabit

Príspevok v téme: monitor, som na dne,chcem sa zabit
soňa312

Sj ťažšia a M zas ľahšia. Ale ide o to , že som to uplne ale uplne zle popísala , skoro vsetko .. A to bol moj jediný sen ist na gymko ! :( a tam príjmaju len ak mas nad 85% ..... :( Rodičia sú zo mňa totálne sklamaní,velmi ma to trápy , sú na mňa dokonca trocha "urazení" ... Bože vsetkých som sklamala a aj samu seba . !! Ja uz nechcem žiť . Príjmačky sa na tie gymka nerobia a preto nemám šancu .. ja neviem... Nic sa mi nedarí .. nič.. Najhorsie je to , že kazdy hovorí ako super to napísali , že budu mat 85% atdadt .. ja nevládzem ..

maruska_123

sweater ma pravdu, gympel uz ani zdaleka nie je prestizna skola..fakt tam chodi zberba a uz teraz tam zoberu asi kazdeho, len aby naplnili ako tak stavy

soňa312

ach vidím ale v tej druhej správe , čo som napísala , som to napísala správne ... Bože , nepoznáš ma tak nehovor. Ok pomýlila som sa ale čo ? stáva sa ... Som v strese a všetko na mňa dolieha

sweater*

janka nebud taka prisna :), a tebe sa nebodaj zda ze niekto z dobrymi vysladkami v skole nieje hodny gymplu? ved tam uz chodi taka zberba, v pohodicke so stvorkami sa tam podostavali..

jankaaaaaaaaa

ked napises trapY, tak neviem ci si hodna navstevovat nejake gymnazium... a neviem co sa tak strasne chces dostat na gymnazium. radsej chod na nejaku perspektivnejsiu skolu, napr. zdravotnu..

soňa312

tak neviem , ale moj brat mal vzdy ciste jednotky a monitor 78% priemerne .. a neprijali ho.. U nás tak neberú možno niekde hej ale u nás nie :( ... A dakujem za vsetko .. ale najmä ma to trápi koli rodičom :( ... Správajú sa hrozne , ked som im povedala , ze som to nezvládla dobre.. Inak su ku mne vzdy milí ale teraz ... :(

annniee

soňa312 .. moja tebe to musí dobre je*ať, ja som mala monitor ani nie na 70% a dostala som sa na gympel a dokonca bez prijímačiek.. a to bolo ešte pred 5timi rokmi.. teraz berú na gympel ešte aj s 3-kami.. takže neviem čo stresuješ kvôli nejakému trápnemu monitoru.. nechcem vedieť čo budeš robiť, keď budeš maturovať..

podobne

Joooj moja :) Ja ti poviem takto , ja som teraz druhacka na gymli ..a na ZS som mala viac menej jednoty dvojky a monitor som tiez upppplne pokaslala.. sa mi tak zda ze som mala nieco kolo 30% to este len bol trapas... tiez som to vtedy tak zle znasala :)) .. a v nasom meste brali na gympel len podla monitoru .. no ani ma nezobrali tak proste rob to ze pojdes na iny gympel ak tam tak naozaj chces ist a potom chyt a prestup .. budes robit prestupove skusky a tie uz urobis :) a mozno z toho ineho gympla ani nebudes uz chciet ist ... tiez som to brala tak tragicky.. so mnou sa mamina nebavila dva tyzdne.. prehrmelo . teraz sa uz nad tym len smejem .. aj ty sa budes :P

beton

momentalne je vysokoskolsky system nastaveny tak, ze ta tam zoberu aj z ucnovky... takze nic nie je stratene... nemusis ma gymnazium, aby si mohla ist na vysoku skolu...

sweater*

a pokial by si chcela na medinu mozes aj z ines skolxy, nikdy to nieje stratene. inak ti rodicia a celkovo dospeli oni casto nechapu ze tie decka nemaju vytvoreny vlastny obraz o zivote a svete a tym ze im povedia ze su blbe a cely zivot budu makat kdesi na stavbe oni si neuvedomuju ze im takto ruinuju cely zivot lebo oni si myslia ze to tak skutocne je, nenavratne znicena ich buducnost...