Sj ťažšia a M zas ľahšia. Ale ide o to , že som to uplne ale uplne zle popísala , skoro vsetko .. A to bol moj jediný sen ist na gymko ! :( a tam príjmaju len ak mas nad 85% ..... :( Rodičia sú zo mňa totálne sklamaní,velmi ma to trápy , sú na mňa dokonca trocha "urazení" ... Bože vsetkých som sklamala a aj samu seba . !! Ja uz nechcem žiť . Príjmačky sa na tie gymka nerobia a preto nemám šancu .. ja neviem... Nic sa mi nedarí .. nič.. Najhorsie je to , že kazdy hovorí ako super to napísali , že budu mat 85% atdadt .. ja nevládzem ..
monitor, som na dne,chcem sa zabit
sweater ma pravdu, gympel uz ani zdaleka nie je prestizna skola..fakt tam chodi zberba a uz teraz tam zoberu asi kazdeho, len aby naplnili ako tak stavy
ach vidím ale v tej druhej správe , čo som napísala , som to napísala správne ... Bože , nepoznáš ma tak nehovor. Ok pomýlila som sa ale čo ? stáva sa ... Som v strese a všetko na mňa dolieha
janka nebud taka prisna :), a tebe sa nebodaj zda ze niekto z dobrymi vysladkami v skole nieje hodny gymplu? ved tam uz chodi taka zberba, v pohodicke so stvorkami sa tam podostavali..
ked napises trapY, tak neviem ci si hodna navstevovat nejake gymnazium... a neviem co sa tak strasne chces dostat na gymnazium. radsej chod na nejaku perspektivnejsiu skolu, napr. zdravotnu..
tak neviem , ale moj brat mal vzdy ciste jednotky a monitor 78% priemerne .. a neprijali ho.. U nás tak neberú možno niekde hej ale u nás nie :( ... A dakujem za vsetko .. ale najmä ma to trápi koli rodičom :( ... Správajú sa hrozne , ked som im povedala , ze som to nezvládla dobre.. Inak su ku mne vzdy milí ale teraz ... :(
soňa312 .. moja tebe to musí dobre je*ať, ja som mala monitor ani nie na 70% a dostala som sa na gympel a dokonca bez prijímačiek.. a to bolo ešte pred 5timi rokmi.. teraz berú na gympel ešte aj s 3-kami.. takže neviem čo stresuješ kvôli nejakému trápnemu monitoru.. nechcem vedieť čo budeš robiť, keď budeš maturovať..
Joooj moja :) Ja ti poviem takto , ja som teraz druhacka na gymli ..a na ZS som mala viac menej jednoty dvojky a monitor som tiez upppplne pokaslala.. sa mi tak zda ze som mala nieco kolo 30% to este len bol trapas... tiez som to vtedy tak zle znasala :)) .. a v nasom meste brali na gympel len podla monitoru .. no ani ma nezobrali tak proste rob to ze pojdes na iny gympel ak tam tak naozaj chces ist a potom chyt a prestup .. budes robit prestupove skusky a tie uz urobis :) a mozno z toho ineho gympla ani nebudes uz chciet ist ... tiez som to brala tak tragicky.. so mnou sa mamina nebavila dva tyzdne.. prehrmelo . teraz sa uz nad tym len smejem .. aj ty sa budes :P
momentalne je vysokoskolsky system nastaveny tak, ze ta tam zoberu aj z ucnovky... takze nic nie je stratene... nemusis ma gymnazium, aby si mohla ist na vysoku skolu...
a pokial by si chcela na medinu mozes aj z ines skolxy, nikdy to nieje stratene. inak ti rodicia a celkovo dospeli oni casto nechapu ze tie decka nemaju vytvoreny vlastny obraz o zivote a svete a tym ze im povedia ze su blbe a cely zivot budu makat kdesi na stavbe oni si neuvedomuju ze im takto ruinuju cely zivot lebo oni si myslia ze to tak skutocne je, nenavratne znicena ich buducnost...
pokiaľ nechceš na VŠ chodiť na medicínu alebo biológiu, tak ti na to gymko je aj tak zbytočné chodiť ; )