Milujem ho ale nie som šťastná, čo mám robiť?

Príspevok v téme: Milujem ho ale nie som šťastná, čo mám robiť?
katiiia

Ahojte, s priateľom som 6 rokov, asi rok spolu bývame. Všetko bolo super, ľúbili sme sa aj sme plánovali spoločný život, deti, svadbu. Patrí do našej rodiny, všetci ho majú radi, a aj mňa u neho. Ale v poslednej dobe si začínam uvedomovať, že to už nie je také aké to bolo, už mi nedáva toľko lásky aj keď tvrdí že ma miluje, už v ňom akoby necítim tú oporu ktorú by som chcela. Správa sa ku mne niekedy ako k handre, vyštekne na mňa za každú hlúposť, ale robil to aj predtým, no vtedy som to neriešila, teraz mi to už však vadí. Neviem čo mám robiť, on odo mňa odísť nechce, ja od neho tiež nie. Neviem si svoj život bez neho predstaviť. Neviem čo sa deje, ja si ho hýčkam, snažím sa aby bol spokojný aj všetko ale on je ku mne chvíľu odmeraný, potom ma zase chviľku na rukách nosí od lásky. Čo ďalej??

vikino

Nuz zijete tak ako aj manzelia po 6 rokoch. Co by si cakala? Akurat zodpovedni! manzelia vedia, ze niet inej volby, iba hladat riesenie na zlepsenie, a nie noveho je.ba.ka. Ty mas inu lahku volbu odist. Tak sa z hlboka nadychni a opytaj sa ho (ziaden natlak), ci si ta vezme teraz hned co najskor. Podla toho ako zareaguje, budes vediet.

katiiia

ja mu moju lasku vyjadrujem az moc, zniesla by som mu aj modre z neba a on to dobre vie, lenze z jeho strany ja necitim nic, iba slova ktorymi mi povie ze ma lubi ale ciny ziadne..urcite je este nahnevany za to ze som bola s niekym inym, ale aj on ma podviedol a to nie raz! a ja som mu to odpustila, teraz som mala slabu chvilku lebo to bolo medzi nami moc zle, vobec sme sa nerozpravali, bol hnusny a ja som doma nevladala byt tak som sa stretavala s inym..ale to je prec a on to stale vytahuje a samozrejme si aj on nejaku nasiel z trucu..tak som v koncoch co dalej :(( chvilkami je taky ze som jeho anielik ze na vsetko uz zabudol ze to zahodime za hlavu a ideme spolu dalej a potom zase obrat a sme spet kde sme boli a ja to takto uz nevladzem

katiiia

megi118: nemozem ist von s kamoskou lebo by ma zozral!! bola som hodinu vonku s jednou dlhorocnou kamoskou ktoru aj on pozna a pisal mi kazde 2 minuty!!

vitali: o pauze nechce ani pocut, ja by som to tiez skusila, aspon by som videla ci mu budem chybat a ci to teda medzi nami ma vyznam..no on pauzu nechce, tak sa takto trapime lebo ani rozist sa nechce...

Katiiia

elhimik: rozpravame sa samozrejme...a ako hovoris vzdy na chvilu jeden polavi a ten druhy to taha, lenze u nas to ja taham uz treti mesiac.. ja mu stale hovorim aj ukazujem ako ho mam rada a ako mi na nom zalezi,ale z jeho strany nic..sice mi povie ze ma lubi a chce byt so mnou ale vobec sa tak nesprava..ja sa nemam o koho opriet, on nema absolutny zaujem mi cez den zavolat ci som v poriadku ako sa mam proste nic!

vitali

Elhimik, si to vystihla s nami ľuďmi! :) Mňa to prednedávnom takisto napadlo, takže som pozmenila aj svoje isté myšlienky :) Katiia, ja ked čítam tvoje riadky, tak cítim to sklamanie. Ja som niečo podobné zažila, ked som mala s tým svojím krízu, tiež bol na mňa zlý, a bolo to hrozné. Tiež som bola dotrápená, ako ty a bála som sa, aký večer to zas bude. A bolo to niečo, na čo nikdy nezabudnem. Mne tvoj partner pripadá naozaj sebecký, len on, jeho unáva a len to, čo on pokladá za dôležité. Ty sa celá dotrápiš, lebo len na neho myslíš. A čo keby ste si dali prestávku? Lebo takto to nikam s ním nedotiahneš. Ked ti nie je schopný dať len tak pusu... Mali by ste si urovnať to, že ste neboli k sebe maxim. verný. Myslím, že stále cíti hnev, preto je voči tebe zlý. Treba na to čas, a možno aj to, že by ste bolo od seba. Vtedy by si uvedomil, že mu chýbaš, že ťa má rád, a možno by sa začal správať lepšie a boli by ste i vzácnejší.

megi118

skús byŤ naďalej milá,ale aj ty mu nedávaj pusu,-nech vie aké to je.A ak na teba vrčí,zober sa a odíď z izby.Skús sa mu veľmi nevenovať,venuj čas sebe,svojim koníčkom-choď niekam s kamoškou-snaž sa byť milá a usmievavá aj napriek tomu aky je-možno si všimne,že ta to nenaštvalo,a bude rozmýšľať,čo sa s tebou deje že nekričíš,nič ti nevadí.Proste si rob svoje veci.Ved žena má stále kopu práce v byte.Posaď si kvety,alebo rob niečo,aby si len jemu nevenovala pozornosť.

katiiia

vitali: snažím sa s ním o tom rozprávať a všetko vie čo mi vadí aj čo ma trápi..ale je to stále rovnaké...a to mimo myslím že niekedy mi to pripadá že to ani nie je on :(( a trápim sa moc, len celé dni premýšľam čo bude večer keď dojdem domov, akú bude mať náladu..on mi dokonca niekedy ani nedá pusu, lebo vraj necíti potrebu mi ju dať!! som uplne v koncoch z toho..všetci mi radia nech sa s ním rozídem že sa takto utrápim..

elhimik

ci uz si to clovek chce priznat alebo nie clovek stale vidi prednostne vo vsetkom negativa a pozitiva berie ako samozrejmost,ludia su narocni,aj preto je kazde tretie manzelstvo rozvedene,chrobackovia zrazu nevedia k sebe najst cestu,aj ked cesta tam stale je,len nie je ochota ju spolocne hladat (objavovat),ovela jednoduksie je skrtnut zapalkou a spalit most,to je to dnesne hrdinstvo chrobackov...katastrofa
a teraz k tebe katiiia....si citliva,rozvazna,mozno aj empativna,len nevies ako vyjadrit pred druhom to,ako ti velmi zalezi na tom,aby ste boli obaja stastni...vecer ked zaspavate,tak sa nerozpravate? ci len keksik a koniec? najdolezitejsie je si vyjadrovat ze nam na tom druhom zalezi a ze si ho vazime,treba to robyt stale az do konca zivota aj ked je to samozrejme,ze to tak citite,len treba to vyjadrovat slovami a skutkami stale,lebo vzdy jeden na chvilu polavy a ten druhy to vlastne potiahne za druheho, ztym ze sa to v zivote stale otaca ak vsetko funguje ako ma,najhorsie je,ak maju stale obaja pochybnosti....treba to robit ako to robia deti,stale mat nadej,opierat sa o druheho a umoznit mu nech na nas druhy hovori vsetko co citi bez klamstiev a pretvarok...treba ist od takych jednoduchych veci,ktore su samozrejme ale akoby sa na nich pozabudlo :) treba si to priznat,zasmiat sa z toho aky sme obcas trapny bojkovia bez dovery a urobit razom napravu,hlavne si vzdy prajte krasny den,stastie a prejavujte si to pusinkami

Fero M.

Tak ja som všetko nečítal, tak asi mi niečo utieklo. ALe každopádne nečakaj, že ak budete každý druhý den obaja riešiť, že či by vám nebolo lepšie od seba, alebo ako píšeš, či by ťa nechcel nechať, že budete mať harmonický a dobrý vzťah.
Porozprávajte sa normálne a otvorene o svojich prešľapoch a chybáach a o tom čo vlastne do buducna chcete. Lebo tak máš len otázniky a on tak isto.
Ak s tebou chce byť aj napriek nejakým veciam a ty tak isto, tak len robte to čo vás baví a pri čom ste šťastný :)
Ja si idem otvoriť žaluziu, vonku je nádherne :)