Milujem ho ale nie som šťastná, čo mám robiť?

Príspevok v téme: Milujem ho ale nie som šťastná, čo mám robiť?
katiiia

Ahojte, s priateľom som 6 rokov, asi rok spolu bývame. Všetko bolo super, ľúbili sme sa aj sme plánovali spoločný život, deti, svadbu. Patrí do našej rodiny, všetci ho majú radi, a aj mňa u neho. Ale v poslednej dobe si začínam uvedomovať, že to už nie je také aké to bolo, už mi nedáva toľko lásky aj keď tvrdí že ma miluje, už v ňom akoby necítim tú oporu ktorú by som chcela. Správa sa ku mne niekedy ako k handre, vyštekne na mňa za každú hlúposť, ale robil to aj predtým, no vtedy som to neriešila, teraz mi to už však vadí. Neviem čo mám robiť, on odo mňa odísť nechce, ja od neho tiež nie. Neviem si svoj život bez neho predstaviť. Neviem čo sa deje, ja si ho hýčkam, snažím sa aby bol spokojný aj všetko ale on je ku mne chvíľu odmeraný, potom ma zase chviľku na rukách nosí od lásky. Čo ďalej??

vitali

Fero M. máš pravdu, skutočnosť je taká, že človek ked miluje, raz viac raz menej a pritom je to tá istá silná láska. Ale myslím, že Katia nie je tá, ktorá si nevie domyslieť isté fakty :) Katia, čo myslíš pod tým, akoby bol mimo? Nerozumiem ľudom, čo spravia tú istú chybu ako ich partner, hnevajú sa na nich, ale samy tú chyby predlžujú, ako tvoj s tým, že si dopisuje s ňou nadalej. Je to od neho sebecké a necitlivé. Ked si písala, že sa bojíš každý deň, ako s ním bude, mám dojem, že ťa to musí riadne trápiť. Báť sa na každý večer ku partnerovi, to je nepríjemné. Vyzerá to tak, že ani on si nie je veľmi istý. A vôbec, rozprávala si sa s ním, že ťa trápi, ako sa správa? Vieš, keby si si našla aspoň jednu kamošku, a mohla ísť niekam von, rozptýlila sa a nemyslela len na jeho zlé nálady, bolo by ti lepšie. Takto je on celý tvoj životný kruh, ktorý ťa deprimuje. A ty máš pocit, čo sa ani nečudujem, že to už nevieš vydržať.

anjelik

Ľudské vzťahy, no to je vážne nádhera. :o))
Potrebuješ cítiť lásku a istotu..a to ako vážne čakáš, že to ti dá ten druhý?? To sa snáď buduje a v sebe. Láska je o pochopení toho druhého, buduješ a skladáš ho v sebe a potom hovor o láske a o istote. A nie..že ty mi ju daj. Veď sa na neho dívaj a pozoruj, kedy sa ako chová a rozmýšľaj, že prečo sa tak chová. Inak budeš mať stále iba chemický vzťah...raz hore, raz dole, podľa partnerovej aktuálnej nálady. :o)

nikitka33

Inak, pani Janka (pani Turzonovová) ;) z Panelaku sa vyjadrila, ze tento serial riesi vztahy velmi povrchne. :)

nikitka33

Katiiia, povedala si mu to, ze k zivotu potrebujem citit istotu a lasku, a nemam ani jedno, takze akoby som ani nezila? Co on na to? lebo fakt by sa mal uvedomit a vyjadrit sa. A ked ta fakt lubi, tak sa treba podla toho spravat. Verim, ze vie, ze si citliva. To sa neda zatajovat.
A ak ma kvoli niekomu inemu zlu naladu, tak nech ti to normalne povie, ze prepac, dnes som vytoceny. Alebo ak to na nom vidis, skus ho nechat tak. Ked sa ukludni, mozno sam zacne by milsi a normalny.
Ale nepaci sa mi to, ze obaja ste sa stretavali aj s niekym inym a on nejako nevie prijat, ze teda nic to nebolo. Je mozne, ze sa nevie vyrovnat s tym, ze by ta mohol mat niekto iny ako on. Taka mensia majetnickost z jeho strany. O tomto by ste mali urcite hodit rec. Co tak pri pohari vinka, niekedy vecer doma? Teda ak zvyknete pit. Ale tiez, nemoze byt vtedy zle naladeny. To zvol taku chvilu, ked on bude mat naladu nosit ta na rukach.

katiia

Fero M: nepozerám romanticke serialy vobec, a panelak pozeravam :)) krasne si to napisal, ja sa tym aj riadim a snazim sa mysliet iba na dobre, len ako ho donutit aby robil to iste? ked on stale nad tym premysla a stale riesi len to zle?

katiiia

vitali: ano spravili sme chybu, ja ju lutujem a aj mu to patricne ukazujem, ale on akoby bol mimo..som z toho zufala, tvrdi ze ma lubi ze chce byt so mnou a potom mi zas povie ze on nevie ci so mnou este bude stastny..ked mu poviem nech sa rozideme tak mlci, alebo povie ze nechce byt bezo mna :((( neviem ci to ma bududcnost ale dost sa trapim a uz nechcem, tiez som len clovek ktory ma citi a chce byt trosku stastny a milovany..citim sa uplne uboha, kazdy den ked mam ist domov tak je vo mne len strach aku bude mat naladu ci bude fajn vecer alebo sa budeme hadat..no hroza..ja som strasne citliva a toto uz nezvladam, k zivotu potrebujem citit istotu a lasku, a nemam ani jedno, takze akoby som ani nezila..

Fero M.

Myslíš si napr., že tvoji rodičia sa milujú??? Možno sa majú radi to áno, ale to je asi tak všetko. Nečakaj, že celý život sa budeš s niekým milovať a všetko okolo toho ako prvé 2 roky. Pozeraj menej romantické seriály a tak isto panelák.
Hľadaj spôsoby ako sa sním mať dobre a neanalizuj. Určite aj ty spravíš raz za čas chybu, tak ako každý ale netreba to riešiť a neživ v sebe pochybnosti a zlú náladu. Dospeje to len k tomu ako môj vzťah s EX, že nevie čo chce, nie som šťastná tak sme sa rozišli a dodneska nemá nikoho a je ešte v horšej nálade ako bola.... Tak nevymýšľaj, nepremýšľaj, ale ži!!!

nikitka33

george303 - pekne si to napisal, hlavne tu poslednu cast :). Len trochu nesuhlasim s tym, ze chlap chce uzivit rodinu, zarobit a tak.... potom ked pride domov chce mat klud a oddychovat po svojom. Ale teraz je taka doba, ze aj zeny zarabaju a potom pridu domov a robia kopec dalsich veci...zvycajne musia same, lebo chlap im nepomoze, nech uz je dovod akykolvek. Malokedy maju tolko volneho casu ako ma chlap ked pride z prace. Ale teraz nehovorim o tych, ktori si doma vzdy najdu nieco na robotu okolo domu a pod.

vitali

Tak to ste obaja urobili chybu, čo sa týka tých dvoch daľších. A tu máte aj následok.
Tak bud k nemu rovnaká, ako je on! Do riti, príde unavený z roboty každý deň, a plánuje byť k tebe každý deň aj zlý? Kua, a ešte si aj stále dopisuje s tou ženskou, to je v poriadku, ale odpustiť ako tak ti nevie, hlavne, že si mu odpustila ty?! To je dosť zlá správa. Ja som si myslela, že ide len o jeho drzé chvíle. To jeho správanie asi vyplýva z toho, že si mala iného. Ale ked ty si od toho odišla, on nemôže? Určite sa cíti nad tebou nadradený. Inak by sa takto nesprával. A nepodlizuj sa mu, jeho správanie to nezlepší.

katiiia

george303: dakujem za povzbudenie :)) aspon trosku potesi ubolenu dusicku

iotaaa:-) : ja sa s nim chcem rozpravat, ale on sa nechce, tvari sa ze ma nepocuva alebo na zastavi nech drzim hubu. aj ked mi hovori ze so mnou chce byt ze ma lubi, tak sa niekedy sprava uplne odmerane, uz neviem co mam robit. Obaja sme sa navzajom podviedli, ja som mu odpustila a dokazala som to hodit za hlavu ale on sa sprava akoby áni nechcel na to zabudnut, stale si s nou vypisuje aj ked mi povedal ze to s nou skoncil, nestretava sa s nou, ale aj to ze si s nou este pise ma stve..neviem co si mam mysliet..chvilkami ma nosi na rukach je mily ze az hovori ze ma lubi a ze chce byt so mnou a vsetko zle zahodime za hlavu a potom zase obrat o 180 stupnov..