Stale je niekde na programe manzelska nevera. Cudujem sa tym naivkam, ktore veria tomu, ze chudak manzel je prenasledovany doma Xantipou, ktora ho sekiruje, neda mu, aj ked on jej skace okolo zadku. Tak chudak potrebuje niekde utesit, aby sa nezosypal.
A čo povedat na take, ktore maju toho nevernika doma? Utapaju sa v slzach, hadaju sa s nim, hrozia, prosia - vsetko mozne, len aby sa milenky vzdal a vratil sa k rodine.
Nedavno som takeho nevernika pochovala. A ked som zrekapitulovala cely svoj zivot s nim, tak som sa zhrozila. Preto radim kazdej oklamanej zene: nenicte si zdravie a psychicku pohodu rozmyslanim nad tym, ako zmenit promiskuitneho chlapa. Myslite na seba, zite SVOJ zivot a teste sa kazdej chvili. Starajte sa o svoje telo, svoju krasu, sustredujte sa na tie najkrajsie stranky zivota a nedopustite, aby chlap, ktory devastuje vase manzelstvo, zdevastoval aj vas tym, ze nad nim rozmyslate. Kym on sa zabava niekde s dalsou oklamanou, vy doma placete a behate okolo deti. Nechajte ho, nech sa o tie deti stara aj sam a vy sa chodte zabavit. Najdite si vhodne aktivity, ktore vas budu tesit. Len nesedte doma!!! Zmyslom vasho zivota nie je vas manzel, ale vy sama. Spamatajte sa! Myslite na seba, nie na neho! Len tak sa sa z toho dostanete. Je to jedina cesta, na konci ktorej je radost.
Ženy, spamatajte sa!
Každá inteligentná žena by mala mať úctu k samej sebe a nemala by trpieť v manželstve, v ktorom sa iba trápi. Je blbosť, keď trpí "kvôli" deťom. Nikde nie je napísané, že už šťastie a lásku nenájde.
Ziadnu radu tam nevidim. Nevieme, preco ju muz opustil, lebo to sem nenapisala.Asi vedela preco. Navyse sa mi nezda, ze by sa zeny o seba nestarali a dreli doma.
Ale no huhu, toto nemusí byť len o komplexe :) Je to smutná skutočnosť. Dobrá téma, má svoj zmysel, ona chce ukázať ženám to, o čo sa ona pokúsila. Veľmi dobre napísané. Myslím, že táto téma je vhodná pre mnohé a hlavne rodinne zaťažené ženy, ktoré sa obetúvajú, a má to potom pre ne veľký dopad na psychiku.
Ano, mas pravdu, MOYONO...
Vdova, podla mna len trpis nejakym komplexom. Ale moyno sa to da este liecit.
Ano, nikdy nie je neskoro zacat mysliet na seba.
trojka333: nenie vobec nepravdepodobne :)
a co mi tieto vlastnosti hovoria ?
Vernosť ? - no ked som sa jej dozadoval bol som oznacovany za majetnickeho sebca :)
Sebaovládanie ? - to je to, ze robit len to co si partner praje ?
Zodpovednosť ? - ???
Zásadovosť ? - tu nemam rad
raz za mesiac s kamosmi na pivo ? - to ste sa tak dohodli, alebo ako vies co este moze a co uz je prilis ?
Vdova.. este si môzes zorganizovat zivot podla svojich predstav a nemusis brat ohlady. Predpokladam, ze deti uz mas dospele... ja este musim svoje deti vyprevadit do dospelosti.... ale cakam na svoj cas... fandim Ti.. drz sa!
Teraz mám 48
Vdova, chcela som vediet aspon priblizny Tvoj vek. Sympatizujem s Tvojim zmyslanim...