Stale je niekde na programe manzelska nevera. Cudujem sa tym naivkam, ktore veria tomu, ze chudak manzel je prenasledovany doma Xantipou, ktora ho sekiruje, neda mu, aj ked on jej skace okolo zadku. Tak chudak potrebuje niekde utesit, aby sa nezosypal.
A čo povedat na take, ktore maju toho nevernika doma? Utapaju sa v slzach, hadaju sa s nim, hrozia, prosia - vsetko mozne, len aby sa milenky vzdal a vratil sa k rodine.
Nedavno som takeho nevernika pochovala. A ked som zrekapitulovala cely svoj zivot s nim, tak som sa zhrozila. Preto radim kazdej oklamanej zene: nenicte si zdravie a psychicku pohodu rozmyslanim nad tym, ako zmenit promiskuitneho chlapa. Myslite na seba, zite SVOJ zivot a teste sa kazdej chvili. Starajte sa o svoje telo, svoju krasu, sustredujte sa na tie najkrajsie stranky zivota a nedopustite, aby chlap, ktory devastuje vase manzelstvo, zdevastoval aj vas tym, ze nad nim rozmyslate. Kym on sa zabava niekde s dalsou oklamanou, vy doma placete a behate okolo deti. Nechajte ho, nech sa o tie deti stara aj sam a vy sa chodte zabavit. Najdite si vhodne aktivity, ktore vas budu tesit. Len nesedte doma!!! Zmyslom vasho zivota nie je vas manzel, ale vy sama. Spamatajte sa! Myslite na seba, nie na neho! Len tak sa sa z toho dostanete. Je to jedina cesta, na konci ktorej je radost.
Ženy, spamatajte sa!
Muz sa sice nevie mozno tak dokonale postarat o deti ako zena (aspon typicky muz), ale od hladu pri nom neumru. A mam este jednu skusenost: aj nevernikovi nezaskodi, ked si nie je svojou zenou prilis isty. Ked na nom nevisi ako sal, ale dokaze stat aj na vlastnych nohach. Chlap, ktoreho nechate v neistote, nema tolko casu snorit po koristi mimo domu. Snazi sa strazit si vlastnu kost.
Vdova a nie sú ženy preto príliš sústredene na deti a nemôžu sa venovať samé sebe lebo by sa muž nepostaral? A tak sa stará žena?
Ináč súhlasím s názorom tuším trojky že muž sa často dá nasmerovať na dobrú cestu. Môj sice ostal lenivý ale pomáha ako sa dá. A stalo má to na začiatku vzťahu veľa námahy...hádky len tak ficali. Ale bol mladý a naučila som ho upratať. Tu nejde o žiadnu pomoc. Má to byť fifty fifty.
Cviky no tebe neviem čo poradiť, nemáš rodinu či priateľov?
Dakujem ti Peta, ze si vsimas az tak moje prispevky:D Vsetko moze byt smiesne, vzdy lepsie ako smutne:D Jezis:D
cvik- kto chce hlada sposoby, kto nechce hlada dovody! kazda sitaucia sa da riesit, podstatne je, ake mas priority a co chces dosiahnut a hlavne kedy.
V situacii, v ktorej clovek je, ma neraz klapky na ociach. Myslime si, ze niet vychodiska, ale NEJAKE vychodisko je vzdy. Ak sa nemozem odstahovat, lebo nemam kam, mozem si aspon venovat viac casu, starat sa o seba, najst si priatelov a venovat sa tomu, co ma bavi. Vzdy sa proste nieco najst da. My zeny mame ale casto nevyhodu v tom, ze sme prilis sustredene na rodinu a deti. Zijeme v takom stereotype, nevieme sa uvolnit a miesto toho, aby sme si dopriali aj trocha toho, co potesi nas, ostavame v tom neradostnom kolotoci nielen telom, ale aj myslou. A to nas najviac nici. To ale mozeme skutocne zmenit iba my same. Len sa treba odhodlat.
Cvik - žena určite nemôže za povahu svojho chlapa, ale častokrát je to tak, že chlap sa vybrúsi a vypracuje až pri svojej manželke počas niekoľkých rokov v manželstve, čiže ide nie o vrodené ale o získané vlastnosti, čiže tá milenka potom vlastne vdačí jeho manželke za to akého super milenca má. Muž mladý - vchádza do manželstva mnohokrát neskúsený a až v manželstve sa naučí veľa vecí, najmä ak je v rovnakom veku ako jeho manželka, kedže je známe že chlapec je rozumovo pozadu za dievčatami. To mám z vlastnej skúsenosti, ale poznám aj ďalších kde to tako je a takto to dopadlo. Ja som zistila na mužoch hlavne to ako som už písala v inej téme ... muži sú svine a myslia iba svojím pe....nie hlavou!!!! Nepoznám normálneho chlapa, ktorý by chcel mať iba kamošku a na sex ani nepomyslí, možno teda pomyslí, ale nedá to najavo a ak to aj dá najavo tak nie hned
Plán B? odísť od neho, pomôcť môže rodina, podnájom, krízové centrá...
Takze podla teba mam sa vystahovat pod most s dietatom len aby som si urobila podla seba.A ziadnu obet zo seba nerobim.Ja i keby som od chlapa odisla prenasleduju ma stale jeho rodina.
A aky je ten plan B podla teba?
Takze za to ze chlap nici zenu moze nakoniec zena?skoda na tuto temu diskutovat.Lebo kazdy inteligentny clovek pochopi ze ked chlap ma nieco v povahe a je falosny a nepreukaze to na zaciatku az casom.Za to asi zena nemoze.Ved nie sme vsemohuci a nevidime nikomu do hlavy.A ked niekto niekoho chce klofnut.Sprava sa NAJLESPIE AKO VIE.A nikto mi nebude hovorit ze zena moze za povahu chlapa.