Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy, spamatajte sa!

Príspevok v téme: Ženy, spamatajte sa!
Vdova

Stale je niekde na programe manzelska nevera. Cudujem sa tym naivkam, ktore veria tomu, ze chudak manzel je prenasledovany doma Xantipou, ktora ho sekiruje, neda mu, aj ked on jej skace okolo zadku. Tak chudak potrebuje niekde utesit, aby sa nezosypal.
A čo povedat na take, ktore maju toho nevernika doma? Utapaju sa v slzach, hadaju sa s nim, hrozia, prosia - vsetko mozne, len aby sa milenky vzdal a vratil sa k rodine.
Nedavno som takeho nevernika pochovala. A ked som zrekapitulovala cely svoj zivot s nim, tak som sa zhrozila. Preto radim kazdej oklamanej zene: nenicte si zdravie a psychicku pohodu rozmyslanim nad tym, ako zmenit promiskuitneho chlapa. Myslite na seba, zite SVOJ zivot a teste sa kazdej chvili. Starajte sa o svoje telo, svoju krasu, sustredujte sa na tie najkrajsie stranky zivota a nedopustite, aby chlap, ktory devastuje vase manzelstvo, zdevastoval aj vas tym, ze nad nim rozmyslate. Kym on sa zabava niekde s dalsou oklamanou, vy doma placete a behate okolo deti. Nechajte ho, nech sa o tie deti stara aj sam a vy sa chodte zabavit. Najdite si vhodne aktivity, ktore vas budu tesit. Len nesedte doma!!! Zmyslom vasho zivota nie je vas manzel, ale vy sama. Spamatajte sa! Myslite na seba, nie na neho! Len tak sa sa z toho dostanete. Je to jedina cesta, na konci ktorej je radost.

Vdova

Ano, to je pravda, mala som to riesit hned ako sa do manzelstva prevrtala prva milenka. Lenze nikto uceny z neba nespadol. Az skusenosti nas niekedy naucia konat inak. Ale ku koncu som predsa len zmudrela. Zacala som naozaj mysliet viac na seba. Urobila som si program a odisla som aj na par dni. A on musel ostat doma.
Ja som sa spamatala, aj ked nie tak skoro, ako som mohla, ale on nakoniec aj tak zasiel na to, cim najviac sibrinkoval: zomrel na rakovinu prostaty. Lekar mi potom povedal, ze je to casty udel promiskuitnych muzov. Zomrel pomerne mlady, keby bol mal v zivote ine hodnoty, mohol tu este byt.

doubledog

ved vy si vyberate muzov, s ktorymi idete do manzelstva, je to potom aj vasa vizitka, ked to zle dopadne.
ked si myslite, ze muza prerobite, tak to potom aj tak dopadne.

nebude lepsie sa zamerat na to, ako si lepsie vybrat?

cvik

Nehladam ziadnu flintu.Len som unavena a prestala som verit.Ale zivot mam rada.A neviem ako s tejto situacie von.Som bezradna.

cvik

A ZVLAST KED NEMATE POMOC ZO ZIADNEJ STRANY...A NEMATE KDE SA POHNUT

ale fandim kazdej jednej zene ktora sa neda.Tiez som bola prikladom starsim zenam ktore sa na zaklade mna rozvadzali a teraz som ja sama v tejto nemilej situacii.Takze chapem kazdu jednu ktora nema inu moznost len s takym cloveom ostavat.A neodsudzujem ich a chapem ich.Nikdy nehovor nikdy.Lebo clovek nevie kedy sa v akej situacii ocitne.

cvik

Ono sa to lahko povie ale tazko realizuje.
Prve manzelstvo skoncilo pre neveru manzela.Vtedy som mohla seknut zo vsetkym mala som male dieta a nebala som sa nicoho.Nebola som na nikom zavisla a vedela som ze prezijem aj sama s dietatom.
A sucasnosti?zijem s clovekom na ktorom som zavisla mame dieta a ja som zavisla na nom.Nici mi zivot nie len on ale jeho cela rodina.A neviem ako dalej.
Smiesne.Ked som bola mladsia nebola som na tom tak zle ako teraz na stare kolena.Kedy by clovek mal mat uz aspon ake take istoty.A takych zien je vela.Svoju hrdost musia odlozit ked chcu aby sa ich deti mali aspon ako tak dobre.
Lahko sa keca ale VELMI TAZKO REALIZUJU niektore veci.