Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:

Príspevok v téme: nechcem zaplatit pokutu podniku MHD pretoze:
mamproblem

tak prva vec je, ze takto som isla druhykrat v zivote na zlavneny listok ale zabudla ku čipovej karte prvykrat nahodou ma prvykrat kontrolovali ked som mala aj cipovu- cize vsetko vporiadku... idem si takto druhykrat v zivote no zabudla som si cipovu co som nevedela. kontrolovala ma revizorka vraj pokuta ked nemam k tomu cipovu pytala sa ma ci som student co uz niesom a povedala mi ze mam dolozit doklad a zaplatit za to dolozenie.. Tam mi povedali, ze im oznamenie este nedoslo ,ale ze cipovu mam aktivovanu. tak idem na dalsi den zrazu mam VRAJ zaplatit 40e lebo niesom student a nemam narok na zlavnene listky.... pritom ako som pisala vyssie uz ma tak v MHD raz kontrolovali a bolo vsetko v poriadku, student som uz nebola.. Pritom cigani a bezdomovci sa vozia zadarmo a vedia ze pokutu im nedaju a nevyriesia to ani policajti!!! A slusny clovek ktory vlastne nacierno ani nesiel, iba sa pomylil a ani nie vlastnou vinou ale revizorkinou musi zaplatit 40e... Staznost som napisala, ale ta nevyriesi nic.. a napadlo ma este udat tu revizorku alebo dopravny podnik, neviem ako dalej ale niesom ochotna platit za taketo nieco 40e mne peniaze z neba nepadaju.. podla mna to normalne nieje, ale nemam ani ziadny dokaz... neexistuje ziadna upomienka, ale hned pokuta 40eur... Poradte mi ako postupovat, zajtra ju mam ist zaplatit mam na to posledny den.. myslite, ze s tym mozem ist aj na policiu, mam udat revizorku,vyriesi sa tym nieco?? poradte mi ako postupovat ked nechcem zaplatit tu pokutu PRE NIČ to je ako keby som 40e vyhodila do smeti...nikdy nechodim nacierno a malokedy idem mhd... strasne ma to rozculuje

jankaaaaaaaaa

bingham: toto asi trapi kazdeho jedneho cloveka co cestuje mhd . ale to treba riesit hned na mieste s revizormi a nech sa do toho pustia vsetci cestujuci, lebo niektori su len ticho a nezuajima ich to

jankaaaaaaaaa

ako nerozumiem nad cim sa rozculujes? ved je nad slnko jasne kazdemu kto cestuje mhd, ze narok na zlavnene listky maju len STUDENTI a ZIACI a ludia so ZTP. a ty si studentka uz nebola a snad si o tom vedela ze niesi studentka. ci nie? to potom kazdy moze cestovat na zlavnene listky a potom pri pokute sa tvarit, ze si myslel ked ma cipovu kartu z cias studenta tak moze cestovat na zlavnene listky.
ak by bola tvoja cipova karta v case kontroly platna , tak pani na dopravnom podniku by to zistila.
a neviem aku staznost na koho alebo naco chces napisat, resp. si pisala? fakt nerozumiem.
je to proste smola, ze sa to stalo. u nas je pokuta okolo 60e, takze mozes byt aj rada, ze mas "len" 40e
a ak pokutu nezaplatis, o nejaky cas, alebo o par rokov ti pride domov upomienka na zaplatenie pokuty a pokuty z omeskania, co je niekolkonasobna suma. potom ked to postupia exekutorovi, tak budes musiet platit pokutu za cestovanie, pokutu za omeskanie a peniaze pre exekutora, ktory to bude vymahat. a niekedy ta suma pre exekutora je niekolkonasobne vyssia ako cela pokuta s omeskaniami

bingham

inko...a to je problem ludi ako si ty...uz vela krat som videl ako cigana nechali tak...a bieleho co bol slusny isli riesit...lebo si nechal nasrat na hlavu :))

bingham

inko...ja to chapem...ale ona to dobre napisala...cigani a bezdomovci...sa vozia zadarmo a bieleho cloveka budu buzerovat...toto nemam rad...lebo viem ako to je :))

[zruseny1]

boze, stale o ciganoch tocite, ale to ze ty ako normalny clovek by si riesil veci iba buchnatmi je uuuuuuuuplne na urovni neciganov :)

[zruseny1]

bingham ty tiez nechapes volako
isla na polovicny listok, chodme tak vsetci a potom sa vyhovorme na to, ze sme nevedeli, ze treba mat cely
akoze buchat po hlave niekoho, kto si robi svoju pracu????? nevychadzam z udivu

bingham

mamproblem...mala si sa nanu vysrat :)) ja by som mu aj drbol jednu keby chcel ob...cigani sa vozia zadarmo a ty mas este platit pokutu...sila, ale urobila si chybu ze si ju neposlala do.... :)

problém...?

Niekto, kto mám problém, má naozaj problém, v prvom rade naučiť sa štylizovať, aby niečo napísal, aby to bolo zrozumiteľné a aby sa to v konečnom dôsledku dalo čítať a aj pochopiť. I keď inteligentný človek to pochopí, ale ...je jasné, že ten, kto tu má problém, nechápe zákony, nechápe zodpovednosť za svoje konanie a nebude ho tú zodpovednosť pravdepodobne mať ani po zvyšok svojho života.. toto my tu teda nevyriešime...takto to vidím ja.

aglia tau

Ja by som tú pokutu zaplatila, pretože to nie je, že exekútor zoberie rádio, ale najprv sa ozvú z vymahačskej spoločnosti a potom je na rade exekútor alebo ešte aj súd a medzi tým narastú úroky také, že nebude to len 40 eur, ale aj 200 eur.