Roboticky vysavac

monchitta

my sme na toto prihliadali zatial pri kupe vsetkych spotrebicov. lebo v konecnom vysledku vies vdaka tomu, ze zvolis lepsiu tu triedu usetrit kazdorocne niekolko eur.

henkalic

ale nehovorila, ze chce roboticky vysavac. spominalo sa nieco ohladne vreciek a tie predsa roboticke nemaju. takze mi z toho vyslo, ze ide o taky klasicky a tam su aj taketo informacie uvedene.

jesenikovael

Henkalic tak to by ju mohlo zmiasť pri spotrebičoch veľkých ale teda pri robotickom vysávači takéto veci podľa mňa nejako pozerať a riešiť netreba, to nie je taký žrút elektriny ako napríklad práčka alebo niečo podobné, takže v tomto smere je to kulinček o inom.

henkalic

jasne, ze aj vykon treba sledovat. nenechaj sa ale zmiast tymi oznacenia energetickej triedy. lebo to sa menilo nedavno a teraz asi ziadne produkty nedosahuju tu ackovu uroven.

Lentilka4

Jarunna podla mna je lepsi ten bez vreciek. Mi to pride ako uplne zbytocne. Lebo ci pojdes vyhodit vrecko alebo vysypat rovno nadrzku, tak to mas za jedno. A okrem toho aj na tom usetris, ked nebudes musiet dokupovat stale vrecka.

jarunna

nemam este, tak nejako sa neviem rozhodnut, ze ci s vreckami ci bez, ci je nejaky rozdiel aj vo vykone, musim si nad to ozaj cez vikend sadnut a popozerat, lebo je toho ozaj ze mega vela :(

Wendy000

Pozeraj si roboticke, to su velki pomocnici hlavne, co sa tyka setrenia casu. A preco to nevyuzit, ked uz je teraz taka doba, ze nie je vsetko na nas, ale vieme si pomoct a ulahcit domace prace.

Lentilka4

Jarunna mas uz aj nejaky vyhliadnuty? Alebo teda aspon mas nejaku predstavu, ze ci chces ten roboticky alebo skor taky klasicky nejaky?

jarunna

je to asi skor o tom ake mame naroky, na aku plochu ten vysavac potrebujeme a taketo veci, je fakt, ze su ludia ktori si potrpia na znacke, ze cim drahsi, tym lepsi, ale osobne si vobec nemyslim, ze je to tak, radsej sa na veci pozeram komplexne a tak vyberam, aj teraz hladam vysavac nam domov :)

frajtinka

katinaa20 taketo nieco som nepovedala a ani si to nemyslim. myslela som to tak, ze netreba kupovat tie lacne spotrebice s vidinou, ze clovek na nich usetri.