Mate niekto roboticky vysavac? Ako to vysava plavajuce podlahy? Kolko mu to priblizne trva povysavat cely byt?
Roboticky vysavac
Here is the best robotic vacume cleaner you can use . Its name is Realme TechLife robot vacuum cleaner.
www.technicalhint.com
ja mam tento :) orava. eu/cz/bezsnurovy-tycovy-vysavac-2v1-neptun a vydrzi mi skoro hodinu, uplne v pohode cely byt bez problemov
Ahoj aký máš prosím? :O a ako dlho ti vydrží vysávať?
za mna je najlepsi bezdrotovy vasavac :) hned rychlo a pohodlne povysavam cely byt a praktick je k tou aj ten rucny, do kuchyne a tak
Robotický vysávač je fajn, ale najmä pri lacnejších modeloch je kvalita vysávania horšia. Určite by som skôr išiel do drahších modelov, ktoré majú lepšiu kvalitu vysávania. Výborné informácie si viete nájsť v tomto článku www.testado.sk
Veľký test a porovnanie vysávačov pre vašu domácnosť tu vysavace.produkter.cz
robotický vysávač má svoje výhody aj kvôli udržiavanie prašnosti a teda aj alergénov na permanentne minimálnej úrovni
robot vysávač LG má funkciu že sa dokáže vrátiť na miesto kde skončil vysávať, vráti sa na svoje posledné miesto, podľa mňa je momentálne špička tento vysávač
Najinteligentnejšiu technológiu v súčastnosti majú samsung a LG, ich vysávače sú momentálne špička