Mate niekto roboticky vysavac? Ako to vysava plavajuce podlahy? Kolko mu to priblizne trva povysavat cely byt?
Roboticky vysavac
My máme doma klarstein cleanhero. Prikladám link aby si si v kľude mohla pozrieť technické údaje a tak :) - klarstein.sk mne sa na ňom páči najviac tichosť a že vysáva sám :D
my ho máme už druhý rok a je to super vec! fakt. chodí tichúčko, sám sa nabije a vysáva ako drak. kukni si parametre: www.irobot.sk
Ovecka macku nemam nastastie.. A to je uz chyba toho cloveka :P
Joo: a to sa pocas toho vysavania bytu zacne v polke nabijat, ze sa tam supne na dve hodinky? :D
niekde som pocul ze niekomu sa macka vysrala na koberec .... a potom to ten vysavac rozniesol po celom byte..
no naopak bibi ,ten vysavac je super
no nie su tie vysavace az taka vyhra, ked uz sa rozhodnes pre kupu, tak ber original scoobu, lebo ostatne znacky a typy nestoja za vela.
jedna miestnost cca 30-45min
spotrebu ? no neviem....proste ,ked sa citi "oslabnuty" supne sa na zdroj sam ....no ty si mozes regulovat casove nastavovanie ,teda cas, kedy chces aby sa zapol a pokracoval -vysaval
nabija sa tak 1- 2 hod (asi)
Joo dakujem za radu. A kolko priblizne mu to trva ten cely byt povysavat? 4 hodiny? :) A aku to ma spotrebu? Viem, ze sa to nabija samo..
neblaznite :-DDD aj ja mam psa :-DDDDD