cavte kto mi poradi dake dobre a nie prilis drahe krmivo pre labradora? budem ho mat o par dni predchadzajuci majitel ho krmil domacou stravou a ja rozmyslam ake granule kupit chcel som velke a lacne balenie z tesca ale neodporucaju to no stretol som sa s roznymi nazormi poradte kto vie dik
Ake granule pre labradora
Nechávam si posielať granule značky Acana a som s nimi veľmi spokojný, hlavne náš pes.
ja som sa zahackoval k diskusii a dakujem za tipy na krmivo brit, uz druhy mesiac davame brit care s rybacou prichutou a palec hore. pes je normalne aj veselsi :D
my sme zacali teraz pridavat brut fresh, konzervy s velkym podielom masa, perfektne mu chutia, odporucam
granule od brit, pokial ema ziadne tazkosti, tak normalne a k tomu nejake konzervy alebo nejaku pchutku, my davame raz denne
brit premium pre velke plemeno, mas to podla vahy, to by mohlo byt L alebo Xl, myslim ze teraz menili recepturu trosku aj dizajn, ale za mna top
monoprotein tiez uznavam, mame sice mensie plemeno, ale zas ma dost chulostive travenie a toto velmi vyhovuje
ja hlasujem vsetkymi desiatimi za pate brit monoprotein
určite nie tescovské či billovské, netreba kupovať najdrahšie na trhu, ale v každom prípade nejaké z overených psích značiek
šteniatko surovou ? omg.
Zajdi do obchodu a kup mu granulky pre šteniatka. len ich nekupuj v kauflande alebo lidli.
Ja mám dospeleho 3 ročného a krmím ho s KF lamb and rice toto
propet.sk
a stažovať sa určite nemôžem.
Ale chute psíka su ajtak individuálne.