Zdravím,potrebujem prosím konkrétnu radu bez kritiky. Stretla som sa s jedným 7x zatiaľ,na ďalšom stretku sa dohodujeme spoločne, čiženie som ja iba iniciatorkou a nenaháňam ho. Pri každej rozlúčke sme si dali pusu, ale ešte sme sa napríklad ani len nedržali za ruku. Ja toprvánechcem urobiť ato, že mi chýba sex,otom nechcemmu hovoriť, lebo som sapoučila z nedávnych odmietnutí. Alečo ak aj on e nesmelý? Potom kto začne?Ja sa totižbojím, žekeď dám najavo väčší záujem, tak takisto mi zdrhne, ako tí predtým.
Znova problém so vzťahom.
Aby som to vysvetlila...niečo sami črtá,tentoje na mňa dobrý..lenže taký bol aj ex najprv a ja mám podvedome strach, že aj tento sa zopsuje :-( A keď ma za niečo chváli,tak mu "vďaka" minulosti neverím. A ešte neprišiel čas, aby som sa mu zdôverila, ako ma ex ponižoval.
Ty si dementný? Pre mňa je dôležité mať sex, ale s mužom, ktorý ma bude ľúbiť ...sa daj vyšetriť - sa ani nečudujem, že si začal so sexom až ako 31ročný!!!!!!!!!!!!
biela mačka Dnes 21:09 - urob nieco pre seba. Kup si vibrator. Odporucam Ti Magic Masssager - varianta, ktora sa predava cisto na 230V bez bateriek. Potes sa a dojdes na ine myslienky. Nepojdes taka nadrzana vo vztahu. Mozno Ti to pomoze, aby si neanalyzovala kazdu somarinu a radsej to nechala plynut. Ze tieto pseudoteorie bude rozoberat, nicomu nepomoze, skor naopak. Pre kazdeho sa stanes divna a potom sa mozes divit, preco Ta nechcu.
Lebo som zvedavá, či je už normálny a našiel si nejakú ženu..ale asi nie, inak by nemal čas na FB pridávať politické články a názory...a je mi smutno aj z toho, že jedna naša spoločná známa mi napísala, že som hnusná, lebo som nechala tak dobrého chlapa a že lepšieho už nenájdem...áno, pred nou bol ku mne milý, ale ako sa správal, ked sme boli sami, už nevidela
mačkaaaa!!!!
Ty máš straaašne nízke sebavedomie. To je jediný dôvod, prečo ešte stále musíš riešiť veci z minulosti. V prvom rade rob niečo s tým. Postav sa každý deň pred zrkadlo a povedz si, že si pekná žena, ktorá si zaslúži dobrého chlapa. Neboj sa toho. Hľadaj na sebe tie pozitívne veci, nie len samé negatíva. Nerozmýšľaj nad tým, čo si ty spravila zle vo vzťahu s ex a tiež ho prestaň osočovať alebo sledovať jeho facebook. Jednoducho ho nerieš a zabudni. Nestojí za to ;-)
Urob, čo som povedala, získaj trochu zdravého sebavedomia a uvidíš, že aj správanie ľudí z tvojho okolia sa zmení. A nebudeš riešiť takéto nepodstatné veci, ako riešiš teraz, lebo skutočne, to čím sa ty stále trápiš nie je nijaká veda. Vzťah treba proste nechať plynúť, časom uvidíš, čo sa z toho vyvinie. Tým, že to budeš stále riešiť a trápiť sa tým to nijak neovplyvníš :-)
biela mačka
Dnes 19:22
lebo mu to tak vyhovovalo. Pohodlnost
Adam, po rokoch s takým individuom je zo mna troska..inak ex predo mnou žiadnu nemal a ked som sa ho opýtala, že prečo najprv chcel a potom nie, odvetil, že zo začiatku to bolo niečo nové :-D
ok, ja som mu nevyhovovala ...tak stále nechápem, aj ked sa to budem pýtať stokrát, že prečo mi nedal kopačky skôr?
Asi vedel, že keby sa tak správal k inej, že už dávno by bol sám...
biela mačka Dnes 19:14 - a co ? Aj u homosexualov sa stavalo, ze sa ozenili, urobili si dieta, pretoze popierali svoju identitu.
Problem nemas Ty, ale on.
Si normalna zena po fyzickej stranke. Tu nemas co riesit. Jedine, si ries psychiku...