Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Filaga je chovatel maciek :). Ked sa tu zjavi, je tu veselo..prave som sa tu preklikavala a vsade narazam na Teba ?:)
kto to je filaga baby?
no a dcera ma v nohe (cez cele stehno) pruty
Dnes to bolo znovu v telke..pridali tam taku ,,teoriu,,, ze ma to zabilo. Neviem, ako to vsetko dopadne
vcera sme boli na kontrole,vybrali jej stichy z cela aj z nohy
technecium je nieco ako Filaga :)
počkať, okrem tých správ v telke, išlo ešte niečo? koľko je to dní od vtedy? ale trvalé následky žiadne, či?
áno, nebolo to moc dobré, moja dušička si spievala hymnus opustenosti, ale už je lepšie, mám nového "kamaráta" technécia, preto som tak na dlhšie odbehla:)
som unavena..dcera je u brata (kvoli schodom), chodi s barlami. Cele dni som tam, bojim sa ze zanedbavam tu mladsiu.A vrcholi mi bolest rebier...a ja kravata som si este rano prilahla ruku pod telo na tej narazenej strane a tak ma to boli duplom..a este TV :((
No uz som sa vyzalovala. Ako sa dari tebe? Posledne dbni Ti nebolo moc dobre, ze ?
no tak dobre, no, moja, a čo, ako? a môžeš sa aj sťažovať, rozbaľ to tu, ale konkrétnosti si vynechaj, pre svoju ochranu, dobre? veď ma poznáš, iba dobre:)
tak este nejdem spat :)
vlastne, všetci mi chýbate, ale už to tak asi musí byť, ale sem tam by sa oplatilo udrieť, čo povieš?:)
a chýbala si mi