Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jooooooooj som sa ani nebola :-DD
cakala som kym prides aj s bobom
:-Dteda s bobami,lebo toto vyznelo vseliak..
inak damy!! dnes je den bez cukrikov,vraj najviac ludi prestava s cukrikmi,kvoli zdraviu,peniazom a z jesitnosti(ako odpoved na konstatovanie-aj tak to nedokazes!) co zabera na vas??:-D
idem do sprchy,mozes mi Ethi umyt chrbatik a potom umyjem ja tebe:-)
Shaktul..nezdá sa ti,že sa dáko dlho sánkuješ?Musíš byť premočená od hlavy po päty:-)))
♥♥♥
Papá.
...idem si lahnúť pred televízor..ozvem sa možno až večerom....prajem vám pekný dník:-)
:-))) no to budeš potrebovať,neviem,či náhodou Shaktulka nebude vhodná na túto pozíciu..a keby len ludí sa u vás premelie,ale aj peňazííí:-)))))
Veď niekto musí účtovať a niekto aj šéfovať. Počkaj, a potrebujeme aj účtovníčku, však. Načierno to robiť nemôžme, určite sa tu premelie veľa ľudí a niekto by mohol závidieť:-))))
:-DDD to akože budem korigovať jazdu?:-)))dobréé...a ty budeš sedieť v bazéne a robiť dozor?
Máš pravdu, nič nepovieme:-)))) Ozaj, koľko by sa ich vmestilo na kapotu? To vieš, ak odídem do dôchodku... Môžem si otvoriť taký salón, kde by od rána do rána vrčal traktor a....:-))))Beriem ťa ako traktormamu:-))))
:-))))) tak im to ani nehovorme:-DD ale nápad mali dobrý:-)))))