Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
aj ty vieč robiť hovno?:-DDDDD ale ja viem aj niečo iné:-DDDD a najlepšie to viem s kapustou-to vie Lili a Samko:-))))
:-DDD hej to poznam :-DD
ale dnes som ho už utrela:-)))) a zase som vysávala,lebo potom lepšie vidno,že hovno robím:-))))
za to som jej aj zaplatila horibilnu sumu a teraz si musim sama robit karticky,po kom to tvoje dieta ma,taketo vydieracske sklony?? :-DD nemozem predsa dovolit aby som zapadla prachom,lebo minule som tu citala,ze sa ti prach utierat nechcel :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:-DDDDD zvyšok som nechala na tebe,neviem kde máš holiace potreby:-DDDD
si zdrava?? ja sa k tomuto drastickemu masochistickemu dnu nepripajam!!! :-DD
pekne,chrbatik umyla a zdrhla :-DD
a zvysok co?? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
moje dieťa mi tu celé poobedie vypeká jednu pesničku-tú tvoju Shaktulka...to ma núti na teba myslieť:-))
chrbátik máš umytý:-)))) ostatné si dorob sama:-)))
Tak ty dnes nemáš cukríky??:-))a ako to zvládaš?Mne by sa taká hrča v krku urobilaaaa,ale ja som sa už tiež rozhodla,že si nájdem motiváciu a zahodím všetky cukríky,len akú motiváciu si stanoviťa by zabrala?:-))))
no už si vo vani?už idem..:-)))))
som sa prave vratila do detskych liet,vystrihujem si karticky :-) sikulka,setrim financ :-DDsom ani netusila ze sa mi tak ruky trasu
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
asi musim prestat s tou abstinenciou,nerobi mi dobre :-DDD