Chcem si umyť ruky

pančuška

Eti ♥♥♥♥,boze, ked som zbadala, ze hladas @, az mi pri srdci pichlo...velky alt(ten napravo)+v, alt64 a este jedno bolo, ale to uz neviem..Bobko by vedel..asi pojdem v noci na mesiac ♥.
Joj mamci, nechci vidiet, ako sa ja ukladam :).Rada by som visela dolu hlavou...ja pri ukladani placem, funim a zatinam zuby :(. A vcera si ma moja polovicka pritiahla (debil) k sebe takym sposobom, ze sa mi vsetko zhorsilo...vrazil mi prsty presne do tych narazenych miest na rebrach...odvcera som na 600 ibalginoch, ruky uz zase nemozem dvihnut bez placu..teda ruku...lavu. Ale to sa nestazujem, to len na margo toho ukladania k spanku. Dnes som bola vonku, cestovala som autobusom :D, bezala na autobus a tak...citim sa (dusevne)-velmi dobre..viete, ako sa usmievam ? je mi naozaj hrozne fajn. Vsetky Vas lubim.Starsia dcera dnes bola vonku s priatelom !!!Dufam, ze vsetko pojde uz len k lepsiemu

Dievcata moje najuzasnejsie, dakujem vam, ze Vas mam. Nejdem Vas menovat po jednej, vsetky ste pre mna velmi dolezite. Lubim Vas a prajem vas krasne snicky. Co nemame, to si vysnivame..kvoli snom sa oplati zit

etelinda

:-D teraz pre zmenu neviem nájsť zavináč:-D Už mám funkčný pc,ale všetko je v ňom hore nohami a Linux je len pre silné nervy....ja ich asi nemám....
Mamča,tie tvoje nové písacie schopnosti sa mi páčia...čakám teda na tú tvoju foto!
Panči,LT!!!alt3som rada,keď si rada!
Katty, ak ostaneš čo najdlhšie A tak to bude tešiť aj mňa nielen teba.
Prajem krásnz deň každému!

mamca

Jéj,potešili ste ma svojou letmou návštevou..:)
Katty,ja sa mám...hm,ktoré písmeno tam zostalo? Tuším d,ale nezodpovedá môjmu stavu. Tak ja si dám fň,čiže mám sa FajŇovo. A k tomu ešte bľ,čo znamená BudeĽepšejšie..:)))
Etka,hej,som sa rozpísala tak,že sa odvtedy každú hodinku idem k zrkadlu poobdivovať...skvelá som...ale radšej sa obdivujem so zatvorenými očami,tak mi to neruší dojem.:D Ináč,u nás sa dajú zohnať také nožničky na nechty,skvelá vec pre prerastené nehty. Pošlem? :DDDD A notebook si zavírila preto,že si nepísala sem,ale kade-tade...a máš to.Ťak.:)
Pančíííí,som rada,ani nevieš..a už vieš..a nezabudni si občas aj vydýchnuť,neboj,všetko stihneš v pohode,nech sa ti hlávka zbytočne nenáhli,máš dosť času na všetko,ak si na chvíľku sadneš,nájdeš ho,fakt.Len neviem,neviem,trošku ma zaráža predstava,ako spíš zavesená dolu hlavou,netopier...:) A kde sa zvykneš na noc ukladať,máš tam nejaký pevný rám? :DDD
Dee sa urazila,že som jej nedala na výber ďalšie písmenká...? No,zahráva si....ľahko sa môže stať výherkyňou mojej fotky a to už nerozdýcha.Dee,pozor,pozor,potom ti aj štátnice budú ružovým sadom...:D
(.)

panča

to Katty
()♥
musim uz ist..cele dni som u brata s dcerou, teraz periem :) a musim upratat :D.Som ako sova (Ooo nie, to je Etka.).tak netopier

panča

:), som v pohode :DDDD (to si robim srandu s tym stazovanim, ja velmi dobre viem, ze tu mam ludi, ktori ma vypocuju vzdy, ked to budem potrebovat. Som stara, ale nie hlupa :).PRETO VAS MILUJEM, LEBO VIEM, ZE VAS MAM VZDY A ZA VSETKYCH OKOLNOSTI)
len mi je smutno, lebo nemam cas pokecat. ale doma (myslim zdravotny stav dcery) sa to zlepsuje, dnes bola v skole na 2 skuskach..verim, ze vsetko bude OK :)
LUBIM VAS ♥♥♥()