Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
zajtra to zacina, drzte palce, ja som uz mimo
Tak tu ste!!!?
LV ♥
Haloooo
Mamca este ide jeden oblak! Prepinam programy a co nevidim- ratafak plachta!:-D idem spat lv
Tak konečne je pekne,v noci riadne spŕchlo a teraz svieti slniečko..:) Skvelá kombinácia na májové dni. Tak nech nám to takto vydrží...:) Držte sa,prajem všetkým veľa radosti! :)
Všetko najlepšie!
Dobre teda, teraz uz na vaznu temu. Kedze zajtra budem mat nabity den a z mailovej schranky ma to vyhodilo, chcem zajtrajsiemu oslavencovi zo ♥ popriat vela, vela zdravia, stastia,lasky a vsetko, co si jej srdce zela.
ano, ano mamci, presne to bol ten treti zavinac :))). Mam problemy s dostavanim sa do mailovej schranky, atlas stale blbne...ked sa tam aj dostanem, vacsinou ma odtial vyhodi..a adresy neviem naspamat, asi si ich budem musiet skopcit do gmailu a zacat pouzivat ten.Inak berte ma s rezervou, ale fakt mi je dobre. a ked mi je dobre, neviem, co od dobroty :))).LUBIM VAAAAAS ♥♥♥♥♥
Etelka moja milá,rada by som ti splnila tvoje prianie,tak rada...ale nemôžem.Nemôžem ti poslať fotku...vieš,zatvorili by ma.Mám to zakázané,pretože by to bolo považované za šírenie zbraní hromadného ničenia.. Ale pomôžem ti s počítačom: Čo máš hore nohami,otoč o 180°,klávesy z a y vylupni a prehoď alebo prelep a prepíš,Linux vyšmar von oknom a daj si Lučinu,no a zavináč píš zavináč. (Inak ctrl+alt+v).:DDDDDDD
Panči,moja ponuka trvá,ak nazbieraš odvahu,kľudne ťukni..No namôjveru,nie som agresívny typ,ale po prečítaní o nežnom dotyku tvojej polovičky ma napadlo spraviť netopiera skôr z neho.Snáď by sa mu hlavička prekrvila.Dúfam,že sa ťa to nedotkne,to je iba moja spomienka na to,prečo chlapi nemyslia...Krv,ktorá ženám ide do hlavy,im vráža do toho,čo majú oproti nám naviac..Achjo..:)) Tešikam,ako usmievaš...:) a už hádam ani nemusíš písať,že sa nesťažuješ...veď o to nejde,fakt...Hm? :)
Katty...úsmev...pekné aj u teba.:)
nádherné, pančuška, nádhernééé a moc sa teším s tebou, dobrú nôcku:)