Chcem si umyť ruky

mamca

Tak konečne je pekne,v noci riadne spŕchlo a teraz svieti slniečko..:) Skvelá kombinácia na májové dni. Tak nech nám to takto vydrží...:) Držte sa,prajem všetkým veľa radosti! :)

pančucha

Dobre teda, teraz uz na vaznu temu. Kedze zajtra budem mat nabity den a z mailovej schranky ma to vyhodilo, chcem zajtrajsiemu oslavencovi zo ♥ popriat vela, vela zdravia, stastia,lasky a vsetko, co si jej srdce zela.

ano, ano mamci, presne to bol ten treti zavinac :))). Mam problemy s dostavanim sa do mailovej schranky, atlas stale blbne...ked sa tam aj dostanem, vacsinou ma odtial vyhodi..a adresy neviem naspamat, asi si ich budem musiet skopcit do gmailu a zacat pouzivat ten.Inak berte ma s rezervou, ale fakt mi je dobre. a ked mi je dobre, neviem, co od dobroty :))).LUBIM VAAAAAS ♥♥♥♥♥

mamca

Etelka moja milá,rada by som ti splnila tvoje prianie,tak rada...ale nemôžem.Nemôžem ti poslať fotku...vieš,zatvorili by ma.Mám to zakázané,pretože by to bolo považované za šírenie zbraní hromadného ničenia.. Ale pomôžem ti s počítačom: Čo máš hore nohami,otoč o 180°,klávesy z a y vylupni a prehoď alebo prelep a prepíš,Linux vyšmar von oknom a daj si Lučinu,no a zavináč píš zavináč. (Inak ctrl+alt+v).:DDDDDDD
Panči,moja ponuka trvá,ak nazbieraš odvahu,kľudne ťukni..No namôjveru,nie som agresívny typ,ale po prečítaní o nežnom dotyku tvojej polovičky ma napadlo spraviť netopiera skôr z neho.Snáď by sa mu hlavička prekrvila.Dúfam,že sa ťa to nedotkne,to je iba moja spomienka na to,prečo chlapi nemyslia...Krv,ktorá ženám ide do hlavy,im vráža do toho,čo majú oproti nám naviac..Achjo..:)) Tešikam,ako usmievaš...:) a už hádam ani nemusíš písať,že sa nesťažuješ...veď o to nejde,fakt...Hm? :)
Katty...úsmev...pekné aj u teba.:)