Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Zvláštne,keď som sem písala,napadlo ma,ako vnímam niektoré úryvky života ľudí,ktorých nikdy nestretnem... Nie,že by som nechcela,naopak,lenže to je niečo,k čomu sa jednoducho neodhodlám.:( Na to veru odvahu nemám,hoci by asi mnoho ľudí o mne povedalo niečo iné. Ale napíš,Etka,keď sem pôjdeš a v ktorej časti sa vyskytneš,možno zájdem nakuknúť spoza rohu.Nenápadne.. :)))
...nechce sa mi prihlasovať a môj starý nick eee sa mi nedá použiť...Ďakujem,že ste na mňa mysleli! Ďakujem aj jednej osobe,že sa ozvala...Po pohrebe mi môj muž povedal: až teraz som zistil,kolko mám priatelov! A mal pravdu,to som ešte nevedela,že sa ozve aj... ďakujem! Panči,tebe som to preto povedala,lebo ty si ju vlastne aj videla a pár minút poznala...Ďakujem aj tebe! Mamča,keĎ pôjdeme rozypať popol ako si tá osôbka priala,tak budem v tvojom rodnom meste.
a samozrejme pozdravujem ethku
mamča, to bolo pekné, pozdravujem ťa
No,dvakrát to teda nemuselo byť...:)
Všetkých zo srdca pozdravujem...a tam,kde to pomôže,prajem nech sa kolesá času roztočia a pôsobia svojou liečivou silou... len čas má tú moc...
(A Panči - vstupno-výstupné zariadenia-periférie pc sú klávesnica,tlačiareň,monitor,prehrávač...)
www.youtube.com
Všetkých zo srdca pozdravujem...a tam,kde to pomôže,prajem nech sa kolesá času roztočia a pôsobia svojou liečivou silou... len čas má tú moc...
(A Panči - vstupno-výstupné zariadenia-periférie pc sú klávesnica,tlačiareň,monitor,prehrávač...)
www.youtube.com
idem si trocha pospať, pekný deň prajem
čo si to tam napísala, panča? som tomu neporozumela