Chcem si umyť ruky

panča

tak ten mail bolo to oznamko od dee...takze ho mas :), posielala som to na velmo staru adresu..

vsetkych vas pozdravuje Etka.Jasne, ze sme sa nestretli, lebo ja mam casovy ,,predsun".xi xi xi, o tom potom, toto by mi aj tak nikto neuveril..alebo hej? po troch hodinach na letisku som si znovu precitala jej sms..pride inokedy ako dnes :DDD...takze ak neviete, ako travit sobotnajsie (cele) popoludnia, staci sa pridat ku mne .boze, je mi to take smiesne.som fakt nejaka divna...

katty192

veru som ho ešte nedostala, dík panči, a dee, perfektne urobené, páči sa mi nápad s tou váhou:)
neviem, ethi, dúfam, že je trocha lepšie...
no, mám sa, hej:) práve som sa vrátila z folklórnych slávností vo Východnej, mám spečené plecia, ale dobre, v pondelok začínam jazdy, kamarátka sa ma opýtala koľkých koňov má pre mňa pripraviť a ja že hlavne aby rebrík tam bol:D takže dobre, veselo
ste sa riadne všetky skámošili, tak sa dobre zabavte s ethi:)pa

panča

Ahoj, ja sa mam dobre. Som tu len na skok :).Ako vzdy.mas maila :))). Trosku s tou postou od dee meskam, ale este stale som v termine. Jupi, idem za Etkou :))))

Deeee

niektori z vas maju emila, ti co ho nemate, je to preto, ze na vas nemam adresu, ale davam povolenie pancuske, mamci a este jednej osobke aby ho poslali v ramci slobodnej komunikacie dalej.
Dakujeeeeeem
LV